Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2016, 3:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Doba ľadová 5 bude ďalším kino-hitom, o čom svedčí aj nový trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vtipné potulky našich obľúbených postáv budú ohrozené. Zem bude totiž čeliť padajúcim asteroidom

Po vtipnom, prvom traileri ešte z minulého mesiaca, tu máme trailer s poradovým číslom dva. Ukazuje niečo nové, no skôr pripomína, o čom bude dej a že našim obľúbeným postavám hrozí veľké nebezpečenstvo. Scat sa postaral o zrážku dvoch vesmírnych telies, z čoho vznikol nebezpečný asteroid mieraci na Zem. Naši hrdinovia tak budú musieť spoločne nájsť spôsob, ako odvrátia koniec sveta. Nebudú v tom však sami. Na scénu sa vracia obľúbená postavička z tretej časti, nebojácny Buck. 

Režíruje Mike Thurmeier (Doba ľadová 3 a 4 + pár kraťasov so Scratom) podľa scenára od Michaela J. Wilsona (Most cez rieku Kwai, Tuxedo, Doba ľadová 1 či Príbeh žraloka). Hudbu skomponuje John Powell. Postavičky znova nahovorili Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes a Jennifer Lope, tradične nám to však môže byť jedno, keďže v kinách budeme počuť slovenské, respektíve české hlasy našich dabérov. 20th Century Fox a Blue Sky Studios pošlú Ice Age: Collision Course do kín 22. júla. U nás a susedov si piatu časť obľúbenej rozprávky budeme môcť vychutnať už 14. júla, teda ak sa nič nezmení.

Ako na vás trailer zapôsobil? My sme v ňom objavili pár vtipných scénok a nádych ďalšieho skvelého dobrodružstva s milovanými postavičkami. Iste, štvorka už nebolo to pravé orechové, no séria stále zarába a ignorovať obľúbené postavy sa nedá. V každej časti sa dá nájsť aj niečo pozitívne, a tak budeme dúfať, že sa tomu tak stane i tentoraz. Je otázne, či sa dočkáme aj ďalších pokračovaní. Prvé 4 doteraz zarobili 2,8 miliardy, je pravdepodobné, že po lete bude sága hodná viac než 3,5 miliardy dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia