Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2016, 12:49
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Chcete všetky dôležité správy na jednom mieste? Máme riešenie a je veľmi jednoduché

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak potrebujete rýchly a pohodlný prístup ku všetkým podstatným novinkám z viacerých oblastí, ambiciózny projekt www.vsetky.sk je tu potom práve pre vás.

Rozsiahly prístup k informáciám je v dnešnej digitálnej dobe úplne bežnou záležitosťou. Stačí spustiť internetový prehliadač, otvoriť spravodajský web a môžeme čítať do sýtosti. Ak však človek nepatrí medzi technicky zdatnejších či skúsenejších používateľov internetu a nevyužíva služby ako je napríklad Feedly, musí každý jeden web otvárať samostatne na novej karte prehliadača, čo je nie len nepraktické, ale aj zbytočne komplikované. Existuje však jeden jednoduchý spôsob, ako sa niečomu takému dá vyhnúť - stačí navštíviť informačný portál www.vsetky.sk. A o čo teda ide?

"Dvojicu slovenských programátorov prestalo baviť každý deň otvárať a zatvárať tie isté spravodajské portály, zahltených často zbytočným reklamným spamom, a rozhodli sa vytvoriť stránku, ktorá každú minútu za nich prečíta a následne prerozdelí do jednotlivých kategórií všetky slovenské a české spravodajské články, ktoré sú publikované na internete."

Chcete všetky dôležité správy na jednom mieste? Máme riešenie a je veľmi jednoduché

Princíp fungovania portálu teda spočíva v centralizácii všetkých aktuálnych správ z popredných slovenských a českých web stránok vrátane Refresheru. A pre tých, ktorí patria medzi jazykovo zdatnejších, je dokonca k dispozícii aj ponuka so zahraničnými zdrojmi. Nie sú potrebné žiadne komplikované nastavenia a ani žiadne registrácie a prihlasovania. Jednotlivé novinky sú kategorizované podľa ich obsahu, takže ak vás nezaujíma politika alebo ekonomika, stačí kliknúť na niektorú z dostupných kategórií (šport, lifestyle, automoto atď.) a nadobudnete prístup ku všetkým dôležitým novinkám z danej oblasti. 

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

"Portál slúži aj ako vyhľadávač novinových správ, ktorý vám po zadaní kľúčového slova bezplatne vyhľadá všetky, od roku 1999 publikované, novinové správy obsahujúce hľadaný výraz. Aj z tohto dôvodu ho niektorí užívatelia nazývajú slovenským spravodajský Googlom."

Funkcionalitu www.vsetky.sk ocenia najmä ľudia, pre ktorých je dôležitý čas. Miesto manuálneho otvárania piatich alebo až desiatich špecifických web stránok stačí otvoriť iba jednu jedinú, čo z tohto ambiciózneho nápadu šikovných vývojárov robí naozaj užitočného pomocníka na poskytovanie bohatých informácií z viacerých zdrojov.

Chcete všetky dôležité správy na jednom mieste? Máme riešenie a je veľmi jednoduché
Domov
Zdieľať
Diskusia