Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2016, 16:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Alice sa vracia za starými priateľmi a zažíva nové dobrodružstvo v pokračovaní dobrodružnej rozprávky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nadchádzajúca snímka Alice Through The Looking Glass, v ktorej sa opäť stretneme s obľúbenými postavami, prichádza s druhým trailerom plným nových záberov.

Už sme tu mali niekoľko krátkych teaserov, prvý plnohodnotný trailer a dokonca aj dvojicu klipov, avšak, po dvojtýždňovom období ticha sa nám blížiaca sa snímka s názvom Alice Through The Looking Glass opäť raz pripomína. No tentokrát prostredníctvom oficiálneho traileru s poradovým číslom dva, ktorý navyše ponúka množstvo nových a doteraz nevidených záberov. V pokračovaní Alice in Wonderland z roku 2010 sa vrátia azda všetky dôležité herecké mená a my sa tak môžeme tešiť na ďalšie bláznivé dobrodružstvá nezabudnuteľných postáv, pochádzajúcich z príbehov od autora Lewisa Carrolla.

Vo filme budeme sledovať Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska), ktorá strávila niekoľko posledných rokov v stopách svojho otca a plavila sa po moriach. Po návrate do Londýna však prejde kúzelným zrkadlom a vráti sa do fantastickej ríše menom Underland (známa aj pod pojmom Wonderland), kde sa stretáva s postavami ako White Rabbit (Michael Sheen), Blue Caterpillar (Alan Rickman), Cheshire Cat (Stephen Fry) či Mad Hatter (Johnny Depp), ktorý nie je sám sebou. Stratil totiž svoju veľkoleposť. Mirana (Anne Hathaway) teda posiela Alice hľadať kovový glóbus, nachádzajúci sa v komnate veľkých hodín. Po návrate do minulosti naráža na svojich priateľov aj nepriateľov a vydáva sa na nebezpečný závod s cieľom zachrániť Hattera pred tým, než vyprší čas.

Réžiu po Timovi Burtonovi prevzal James Bobin (Muppets, Muppets Most Wanted, Ali G Show), o scenár sa postarala Linda Woolverton (Maleficent, Alice in Wonderland, The Lion King), z pozície producenta bude na projekt dohliadať sám Burton a okrem vyššie spomínaných hercov sa v snímke objaví aj Helena Bonham CarterTimothy SpallRhys Ifans či Sacha Baron Cohen. Premiéra u nás je naplánovaná na 26. mája 2016. Zaujala vás táto záležitosť natoľko, aby ste uvažovali o návšteve kina?

V úplnom závere určite nevynechajte ani video, v ktorom speváčka Pink nahráva k filmu skladbu s názvom White Rabbit.

Domov
Zdieľať
Diskusia