Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 17:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Maugli, Shere Khan a nebezpečenstvá v dobrodružnom traileri pre Knihu džunglí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový trailer pre Knihu džunglí vyniká nádhernými hlasmi Hollywoodu a prísľubom jedinečného dobrodružného zážitku.

Je večer, no stále nekončíme. Máme pre vás ešte nejaký ten jeden Super Bowl Spot navyše, Disney ale uvoľnilo rovno celý trailer, a to k ich novému live action remaku pre Knihu džunglí. Okrem plejády nových záberov, vrátane lákania na súboj Balooa so Shere Khanom, sme svedkami aj predstavenia všetkých tých nádherných hlasov, ktoré prepožičali slávni herci. Hovoríme tu o menách ako Neel Sethi (Maugli), Idris Elba (Shere Khan), Bill Murray (Baloo) Scarlett Johansson (Kaa), Lupita Nyong'o (Raksha), Ben Kingsley (Bagheera), Christopher Walken (King Louie) a Giancarlo Esposito (Akela). Film zavíta do kín 15. apríla 2016.

Snímka sa bude skladať z častí hraných pred normálnymi kamerami a so skutočným exteriérom, no v prvom rade pôjde o CGI zábery. Jediným hercom, ktorý bude skutočne hrať a nielen požičiavať hlas, bude Neel Sethi (Mowgli - Maugli). Jeho postava sa bude pohybovať po zelenom plátne takmer po celý čas. Celé prostredie, žijúce organizmy a okolie bude zase stvorené pomocou počítačov. Nečakal som, že trailer bude vyzerať tak dobre. CGI zvieratá vyzerajú úžasne, prostredie je čarovné a súboje zvierať sú taktiež veľkým lákadlom, čo môžeme vidieť aj v priložených záberoch. Síce sú miestami tie počítačmi vytvorené zábery až nepríjemné cítiť, dá sa na ne zvyknúť a do apríla sa s nimi ešte v štúdiách zaručene vyhrajú. 

Príbeh už poznáte. Malý Mowgli, vychovaný džungľou, je po rokoch v domove vyhnaný tigrom Shere Khanom, ktorý po strete s ľuďmi nosí na svojom tele len jazvy. Rozhodne sa tak eliminovať akúkoľvek hrozbu pre džungľu, no a v jeho očiach je Mowgli ako človek presne takouto hrozbou. Aby neriskoval životy svojich najbližších, odchádza preč, na cestu spoznania seba ale i života okolo, sprevádzaný panterom Bagheerom a medveďom Baloo.

Maugli, Shere Khan a nebezpečenstvá v dobrodružnom traileri pre Knihu džunglí
Maugli, Shere Khan a nebezpečenstvá v dobrodružnom traileri pre Knihu džunglí
Domov
Zdieľať
Diskusia