Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 2:21
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Apple začne vykupovať už aj rozbité iPhony. Na internet unikli detaily

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Máte iOS smartfón s rozbitým displejom alebo pokazeným Home tlačidlom? Výrobca ho od vás kúpi za body, ktoré znížia cenovku úplne nového iPhone.

Spoločnosť Apple už nejaký ten čas umožňuje zákazníkom, ktorí majú starší model iPhone, aby ho vrátili a nadobudnuté body potom použili ako zľavu na nákup úplne nového kusu. Podľa správ z odborných kuloárov ale plánuje kalifornský výrobca tento populárny program ešte trošku rozšíriť, a to aj o smartfóny s poškodeniami. Nie však s hocijakými, rozbité zariadenie musí stále spĺňať určité podmienky. Samotné odmeny by sa vraj mali pohybovať v takýchto hodnotách: iPhone 5s - 50 dolárov, iPhone 6 - 200 dolárov a iPhone 6s - 250 dolárov. Od novej možnosti je zrejme očakávané, že poskytne väčšiu motiváciu ku kúpe poslednej generácie, ktorá bola predstavená ešte len minulý rok v septembri. Apple takisto dúfa, že to používateľov odradí od výmeny poškodenej súčiastky, vďaka čomu mu môžu o niekoľko percent narásť predaje a tým pádom i zisk. V kamenných predajniach Apple Store majú dokonca pribudnúť špeciálne zariadenia, ktoré zamestnancom umožnia rýchlu a hlavne bezpečnú aplikáciu dodatočnej ochrany v podobe fólií pre displeje. iPhone stačí iba vložiť do vyhradeného priestoru a o všetko ostatné sa už postará šikovná pomôcka. Služba vznikne v rámci bližšej spolupráci so známym výrobcom príslušenstva pre produkty od Apple, spoločnosťou Belkin.

Domov
Zdieľať
Diskusia