Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2016, 18:12
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Krásny hudobný aj vizuálny zážitok. Tak sa dá opísať videoklip J. Colea na skladbu Love Yourz

HUDBA
Uložiť Uložené

Včera vydal J. Cole živé prevedenie jeho albumu 2014 Forest Hills Drive, no a dnes posúva video k songu Love Yourz obsahujúce množstvo záberov z legendárneho koncertu vo Fayetteville.

31. Presne to je vek, ktorý včera dosiahol obľúbený raper J. Cole, pričom to oslávil darčekom, ktorý istotne potešil všetkých fanúšikov. Cole totiž vydal živé prevedenie celej jeho poslednej dosky 2014 Forest Hills Drive. Tento live album si môžeš zdarma vypočuť tu. Nie je však jedinou pozornosťou, ktorej sme sa nám od oslávenca dostalo. Jermaine zverejnil aj videoklip na skladbu Love Yourz obsahujúci zábery z hudobníkovho života či legendárneho koncertu vo Fayetteville, o ktorom spravilo HBO dokument. Z vizuálu ide krásna energia a emócia, najmä hneď na začiatku, keď plná aréna ľudí zodvihne do vzduchu telefóny a rozsvieti tak všetko naokolo. V klipe nechýbajú ani Coleovi rodinní príbuzní, priatelia či spolupracovníci z Dreamville teamu, s ktorými si rád zahrá golf, basketbal či pozrie televízor. Pekne sa pozerá i na záber, kde sa autor songu zdraví s Pusha T. A odkaz tohto videoklipu a skladby? Váž si seba a to, čo máš.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia