Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2016, 15:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Darth Vader sa skutočne objaví v Rogue One! Akú rolu zohrá a čo nové vieme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rogue One: A Star Wars Story naberá ďalšie jemné kontúry, ktoré budú fanúšikov zaujímať.

Rogue One: A Star Wars Story príde do kín až na konci roka, no my sme vám už o snímke stihli priniesť celkom 10 článkov, s týmto vlastne 11. Prečítať si ich môžete v tomto vlákne. Dnes sa pozrieme na nové informácie, s ktorými prišiel server Joblo.com. Rovnako ako The Force Awakens, aj Rogue One je stále pod rúškom tajomstva, to by sa s príchodom jari ale mohlo zmeniť. Možno si pamätáte, že v dobe natáčania epizódy VII prúdili mnohé informácie a fotky, pričom v prípade Rogue One je akosi ticho. Môže za to viacero faktorov, pričom jedným z nich bol aj hype odvrátený práve na pozornosť k pokračovaniu ságy. 

Darth Vader sa skutočne objaví v Rogue One! Akú rolu zohrá a čo nové vieme?

Teraz však k novinkám. Začneme hneď tou najväčšou, keďže by už malo byť neoficiálna potvrdené (viacerými zdrojmi), že Darth Vader sa skutočne objaví! Nebude to však cameo či hologram, ako sa o tom šuškalo pred pár mesiacmi. Mal by mať dôležitejšiu rolu. Podstatné je, že sa skutočne vráti, takže sa pravdepodobne môžeme tešiť na jedného z najkultovejších záporákov, a to rovno na striebornom plátne. Kto sa už teší na Imperial March? 

Medzi ďalšie novinky patrí aj to, že celkom možno uvidíme čiernych stormtrooperov, ktorí by sa mali volať Death Troopers. Zmenou dizajnu prejdú aj Tie Fightery, no a ako bonbónik na torte tu potom máme zvesť, že sa ukážu aj AT-AT, aké sme v canonickej ságe naposledy tuším videli na planéte Hoth, ak teda nerátame účasť v RotJ. Okrem nich spoznáme nového sivého/čierneho droida, ktorý prešiel zo služby pre Impérium k pomoci Rebelom. 

Darth Vader sa skutočne objaví v Rogue One! Akú rolu zohrá a čo nové vieme?


Prvý spin-off z radu Star Wars Anthology dorazí 15. decembra 2016. Režíruje Gareth Edwards a natáča sa na 6K modelové kamery Arri Alexa 65 kombinované s upravenými Alexami 65 so šošovkami Ultra Panavision 70, ktoré boli špeciálne zrekonštruované pre Tarantinovo Hateful Eight. Hudbu zloží Alexandre Desplat. Na napísaní príbehu sa ako prvý podieľal Gary Whitta (After Earth, The Book of Eli), ktorý však neskôr uprednostnil adaptáciu komiksu menom Starlight, takže jeho práca následne pripadla Chrisovi Weitzovi (Cinderella, Antz). Ak nás sledujete, viete však, že bol prizvaný aj Christopher McQuarrie, skutočne talentovaný scenárista, aby vylepšil aj ten pre Rogue One. Snáď teda odvedie dobrú prácu. Ak sa vám nechce preklikávať celým vláknom, najdôležitejší pre vás bude tento článok, kde sme vám predstavili aj samotné postavy a hercov. Hlavné roly stvárnia Felicity Jones, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Diego Luna, Riz Ahmed a Forest Whitaker. Felicity Jones už svoju krásu a sympatie preukázala, no najviac sa asi tešíme na Mikkelsena, že? Žartujem, uvidíme predsa VADERA!

Domov
Zdieľať
Diskusia