Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 14:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Apple skúša 3 dizajny pre nový iPhone a chystá bezdrôtové slúchadlá Beats bez akéhokoľvek káblu!

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Vstup pre slúchadlá sa stane minulosťou a o dizajne sa ešte nerozhodlo.

Aj keď Apple iPhone 6s prišiel na trh iba nedávno, ako to už v prípade kalifornskej spoločnosti býva zvykom, už od jeho vydania sa diskutuje o tom, ako by mohla vyzerať nová verzia, ktorá by podľa všetkého mala niesť označenie 7. Na internete sa objavili informácie o tom, že Apple chce zákazníkom ponúknuť aj starú dobrú 4-palcovú verziu ešte niekedy na jar, ale podľa Marka Gurmana, odborníka na Apple a všetko s ním spojené, momentálne inžinieri a šéfovia riešia jednu veľkú dilemu.

Podľa jeho informácií sa v Apple aktuálne testujú hneď tri možné návrhy nového mobilného telefónu a zatiaľ nepadlo definitívne rozhodnutie, ktorá z nich sa skutočne na jeseň dostane na trh. Prvá verzia by mala byť založená na myšlienke zoštíhľovania mobilu, takže Apple sa v nej snažil urobiť niekoľko ústupkov, aby dosiahol čo najtenší dizajn. Druhou možnosťou by malo byť zachovanie podobného dizajnu, ako v prípade verzie 6s, ale Apple si na druhej strane nemyslí, že takmer identický dizajn by prinútil státisíce užívateľov, aby vymenili poslednú generáciu za novšiu len kvôli pár technológiám a inému názvu.

Apple skúša 3 dizajny pre nový iPhone a chystá bezdrôtové slúchadlá Beats bez akéhokoľvek káblu!
engadget

Gurman rovnako ponúkol informácie aj o tom, že nový iPhone by sa mal takmer s určitosťou zbaviť 3,5-milimetrového jacku na slúchadlá, pretože Apple sa rozhodlo ísť vlastnou cestou a zanechať akékoľvek káble v minulosti. O tejto informácií sa vie už pár týždňov, ale teraz na povrch vyplávalo, že Apple sa chystá bok po boku s novým iPhonom vydať aj sluchádlá Beats, ktoré stavia na absolútnu bezdrôtovosť, ale budú sa predávať oddelene, čo v praxi znamená, že kábel nebude viesť ani od mobilu do slúchadiel a nebude sa nachádzať ani medzi slúchadlami. Do každého ucha si strčíš jedno slúchadlo a všetko bude prebiehať bezdrôtovo. V tejto chvíli si netrúfame povedať, či má Mark Gurman pravdu, ale jeho doterajšia kariéra nasvedčuje tomu, že na jeho tvrdeniach niečo bude.

Domov
Zdieľať
Diskusia