Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2016, 22:38
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Nežná Taylor Swift uteká z lesa plného nástrah vo videoklipe na skladbu z jej úspešného 1989

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Hoci album 1989 od pôvabnej blondínky s menom Taylor Swift vyšiel ešte v roku 2014, opäť sa k nemu vraciame formou nového vizuálu.

Dlhonohá blondína Taylor Swift vydala ešte v októbri 2014 nadmieru úspešnú štúdiovku 1989, ktorá je pomenovaná podľa roku jej narodenia. Po celom svete sa z nej predalo viac než 8,6-milióna kópií a to nehovorím o úspechu jednotlivých singlov. Hoci prešla od releasu už pomerne dlhá doba, Taylor sa rozhodla ešte aspoň raz k spomínanej doske vrátiť a nakrútiť videoklip na skladbu Out of the Woods, ktorá sa zaoberá témou nestabilného vzťahu. V ňom si nie je ani jeden z partnerov istý, čo bude zajtra alebo o pár hodín. Tento problém je obrazne premietnutý aj do klipu, pričom les plný nástrah predstavuje oný vzťah. Pôvabná speváčka ním neustále uniká snažiac sa niekam dostať alebo niečo dosiahnuť. Na konci nachádza len samú seba. To je vša v podstate všetko, čo potrebuje. Ako Taylor v modrých šatách zdrhá skupine vlkov sleduj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia