Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2015, 11:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čekuj, čo ti na sviatky pripravil FunFón: Zachrániš s Pištom Vianoce v Kingdome?

TECH
Uložiť Uložené

Nakrájať cibuľu, ošúpať varené zemiaky, upratať si izbu... Áno, aj tieto obľúbené mamine pokyny ťa tieto Vianoce, zrejme, neminú. Ale keď už to budeš mať z krku, zvaľ sa do gauča a pomôž zachrániť Vianoce aj v Kingdome.

Pišta Lakatoš má pred sviatkami hlavu v smútku. V Kingdome sa vraj dejú zvláštne veci a Vianoce sú ohrozené. Zachrániť ich môžeš aj ty. Poriadne sa pri tom zabavíš a vyhrať môžeš skvelé ceny.

Prečo v Kingdome miznú kapry z rybníka, kto ukradol vianočné ozdoby či odkiaľ vychádzajú zvláštne zvuky? Po tom všetkom môžeš v novej online hre pátrať aj ty a rozlúštiť tak Záhadu vianočného Kingdomu. FunFón ti na Vianoce prináša poriadnu dávku zábavy aj napätia. Jednoduchá online hra na webe www.ohrozenevianoce.sk pozostáva zo siedmich záhadných situácií, ktorých riešenie nájdeš  v podobe indícií na facebookovej  a webovej stránke FunFónu a najnovšie - aj na Instagrame s profilom @funfonsk, ktorý operátor ako nový komunikačný prostriedok predstavil len minulý týždeň. Po prekonaní jednotlivých levelov sa môžeš tešiť na štandardne zábavné výhry i seriózne mobilné telefóny. Tak zabojuj aj ty o HTC ONE M9 alebo SONY M4 AQUA.

Čekuj, čo ti na sviatky  pripravil FunFón: Zachrániš s Pištom Vianoce v Kingdome?

Sociálne siete a online prostredie sú už tradičným miestom, kde zábavný operátor interaktívne komunikuje so svojimi zákazníkmi a fanúšikmi. Naposledy si mohli napríklad vyskladať pomocou lajkov, komentárov a zdieľaní príspevku na Facebooku narodeninový darček. Následne si ho mohli ako Centofku aktivovať všetci zákazníci FunFónu s profilom FunFón Férofka v podobe volaní, SMS a MMS za bezkonkurenčný 1 cent. A s prekvapeniami operátor pokračuje aj na Vianoce. „Aj počas Vianoc chceme našim zákazníkom a fanúšikom prinášať pravidelné dávky zábavy tam, kde je to pre nich prirodzené. Pripravili sme pre nich jedinečnú online hru, v ktorej musia pátrať po Záhade vianočného Kingdomu, vyriešiť Pištove úlohy a vyhrávať skvelé ceny,“ prezrádza brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Čekuj, čo ti na sviatky  pripravil FunFón: Zachrániš s Pištom Vianoce v Kingdome?

Hra prebieha do 15.1.2016 a víťazi hlavných cien budú vyžrebovaní 18.1.2016. Tak čo, pomôžeš Pištovi zachrániť Vianoce v Kingdome? Odmena bude parádna, bratm.

Domov
Zdieľať
Diskusia