Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2015, 10:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Star Wars prichádza! Pár dní pred premiérou je galaxia zmietaná vojnou v poslednom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Force Awakens pripomína svoju premiéru posledným trailerom. Nebojte sa, nie sú v ňom žiadne spoilery.

Úspešne sme to dokázali! Ignorovali sme cez 17 TV Spotov a pár spoileroidných rozhovorov, a tak je načase povedať si, že je pred nami posledný týždeň, vážení. Tak nejako to cítilo aj Disney, ktoré vydalo k dnešnému dňu medzinárodný trailer číslo 2 a konečne by tak mohlo prestať s vypúšťaním nových záberov. Nemusíte sa báť, že si jeho pozretím niečo skazíte. Je v ňom len pár sekúnd nových záberov, dokonale však navnadia na celý film. Ten v kinách už čo chvíľa bude búšiť do plných a bude sa snažiť prekonať všetky box office rekordy. Na začiatok ale bude stačiť, ak nás nesklame. To bude prvoradé. Čakali sme príliš dlho a príliš veľmi by nás zabolelo, keby to Abrams pokašľal. Všetko ale nasvedčuje tomu, že nás čaká nádherný zážitok. Ak sa chcete pokochať novými obrázkami či prečítať si všetko dostupné a možné, čo sme o Epizóde VII napísali, klikajte do tohto vlákna. 

Najväčšou záhadou je pre vás asi absencia Luka Skywalkera, respektíve jeho predstaviteľa, Marka Hamilla. Pre mňa síce nejde o spoilery, ale ak nechcete vedieť vôbec nič o žiadnej z teórií, do konca odseku nečítajte už ani slovo. O ňom sa už dlhšie hovorilo ako o Jediovi v ústraní, ktorý je skrytý už dlhé roky, respektíve je na podobnej ceste ako Obi-Wan svojho času. Mal by sa ukázať až v záverečných minútach filmu, predviesť veľkolepý súboj a pripraviť pôdu pre VIII. časť, pre ktorú je neoficiálne potvrdený. Mohli by sme zarýpať aj do spoilerov, ale čert to ber, ja vám to teda skaziť nehodlám. Sám sa radšej všetkým teóriám a spoilerom vyhýbam.

Star Wars: The Force Awakens príde do kín 17. decembra. Režíruje J. J. Abrams (Star Trek, Mission: Imposiible 3). Ten si spoločne s Lawrenceom Kasdanom napísal aj scenár. Je patrné, že džejdžej miluje túto ságu a rozhodne ju nijak nechce poškvrniť. Pôjde sa na viac praktických trikov a fyzických kulís tam, kde CGI potrebné nebude, skutočne tam ani nebude. Ďakujeme! Hrajú John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe), Andy Serkis (mo-cap postava Supreme Leader Snoke), Domhnall Gleeson (Generál Hux), Gwendoline Christie (Captain Phasma), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Max von Sydow, Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), Kenny Baker (R2-D2) a ďalší. Film by mal byť dlhý niečo cez 135 minút, ak posledné zvesti neklamali. Všetko, čo potrebujete vedieť o Force Awakens nájdete v tomto vlákne, viac obrázkov potom nájdete tututu a tu.

Star Wars prichádza! Pár dní pred premiérou je galaxia zmietaná vojnou v poslednom traileri

Domov
Zdieľať
Diskusia