Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2015, 1:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Umierajúci fanúšik Star Wars videl The Force Awakens, Disney tak splnilo jeho posledné prianie

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ STAR WARS
Uložiť Uložené

Daniel Fleetwood neverí, že prežije do Vianoc kvôli zákernej rakovine. Poprosil teda Disney, aby mu pustilo nový diel Star Wars. Kravaťáci mu vyhoveli a Daniel tak videl The Force Awakens viac ako mesiac pred oficiálnou premiérou.

Možno ste na internete zaregistrovali článok o Danielovi Fleetwoodovi, ktorého zožiera zákerná rakovina a zhoršenie jeho zdravotného stavu v posledných mesiacoch ho prinútilo rozmýšľať nad smrťou. Zdá sa, že sa so svojim osudom už zmieril, no mal ešte jedno veľké prianie, v ktorom ho podporovala celá rodina vrátane jeho priateľky. Daniel bol fanúšikom vesmírnej ságy Star Wars už odmalička, a tak nečudo, že očakáva VII. Epizódu azda ako nič iné. Neverí ale, že sa dožije jej premiéry, a tak vypustil do sveta video, prostredníctvom ktorého prosí J. J. Abramsa a Disney o to, aby mu pustili The Force Awakens čo najskôr, je mu pritom jedno, že ešte nie je hotové. Ja osobne som zaregistroval ďalších dvoch takýchto ľudí, ktorí prosili o rovnakú vymoženosť, no Daniel je zatiaľ jediný zo širokej verejnosti, kto film videl predčasne. Disney mu totiž vyhovelo a muža podporili aj viaceré hviezdy filmu. Snáď je teraz omnoho spokojnejší, dúfame ale, že smrť ho nedobehne a bude tu s nami minimálne do ukončenia sequelovej trilógie a omnoho dlhšie. Pekné gesto od Disney, čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia