Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. októbra 2015, 21:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Otis potvrdzuje, že vie, ako na to. V najnovšom videoklipe mu chrbát kryje Dalyb aj Grimaso a Cigo

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa sľubovaného vizuálu na skladbu, ktorá si ho nepochybne zaslúži.

Po vydaní albumu To som ja sa väčšina fanúšikov H16 od Otecka odklonila a našli si iného obľúbenca. Neskôr sám pochopil, že to netreba siliť a počkať si na tú správnu chvíľu bude tá správna taktika. Prišiel rok 2015 a počin O.T.I.S. je plnohodnotnou záležitosťou po všetkých stránkach. Od kvalitných textov a rapu, cez výber produkcií až po dôležitý a nepostrádateľný element, ktorý je promo. Nosič ohodnotil kladne hádam každý, kto mal možnosť porovnať ho s tým prvým a pre nás predstavuje zatiaľ jeden z najlepších kúskov, ktoré tento rok vznikli.

Hneď po prvom vypočutí vám v hlave ostane zopár výnimočných momentov a medzi nimi aj skladba Tlak. Dnes si konečne môžeme vychutnať jej znenie spoločne s videoklipom, o ktorého réžiu na zelenej vode a na viedenskom cintoríne sa postaral SULE DSGN. Jedinečnosť spočíva aj v Dalybovej produkcii. Tá vo finále v kombinácií s Brančiho pomalým ale zato úderným flowom zneje viac než dobre a my sme tak svedkami ďalšej podarenej spolupráce, ktorá dúfame, nebude posledná. Len pripomíname, že ak by ste mali záujem zadovážiť si tričká, mikiny alebo albumy, môžete tak urobiť na známej adrese shop.rukahore.sk/otecko.

Domov
Zdieľať
Diskusia