Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2015, 16:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

George R. R. Martin potvrdzuje celovečerný film Game of Thrones!

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Skončí epický príbeh na striebornom plátne a zhrabne tak HBO veľké milióny?

Informovali sme vás o tom už minulý rok, kedy semienko nádeje zasial samotný George R. R. Martin, autor knižnej ságy The Song of Ice and Fire, podľa ktorej je seriál Game of Thrones natáčaný v produkcii HBO. Všetky superlatívy tentoraz vynecháme a zameriame sa na konkrétnu novinku. Ako už iste viete, showrunneri seriálu, David Benioff a D.B. Weiss, už prezradili, že plánujú všetko ukončiť vo 8. sérii, a teda v roku 2018. Martin sa ale už raz vyjadril, že kľúčom k vysvetleniu zápletky a taktiež k zobrazeniu niektorých vecí, ktoré by seriálová produkcia neutiahla (napríklad dospelé draky) si jednoducho vyžiada veľké strieborné plátno. 

A Martin prehovoril znova. Prakticky potvrdil, že film sa skutočne chystá, ale nijako doň zapojený nebude, keďže má stále množstvo práce s dokončením zvyšných kníh. Bulvár hovorí aj o tom, že obsahom filmu by mohli byť aj flashbacky, a tak by sa mohli vrátiť aj už mŕtve, no obľúbené postavy. Čo na to hovoríte? Chceli by ste, aby to všetko vyvrcholilo v kine? 

Domov
Zdieľať
Diskusia