Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2015, 18:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Donnie

Divoké The Night Before so Sethom Rogenom nám v novom traileri ukazuje, že byť sfajčený na Štedrý večer nie je hriech

FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA SETH ROGEN VIANOCE
Uložiť Uložené

Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen ukážu, ako si vedia spríjemniť vianočné sviatky.

Posledný film, kde sme mohli vidieť stáť vedľa seba na pľace Setha Rogena spolu s Josephom Gordon-Levittom, bola komediálna dráma 50/50. Emocionálny príbeh o boji s rakovinou si vtedy zobral na starosti režisér Jonathan Levine. Toto trio sa dalo opäť dokopy a my tak dostávame možnosť nazrieť po red-band traileri aj na ten cenzúrovoný. Reč je o komédii „The Night Before". Namiesto dojímavého príbehu dvoch kamarátov sa tentoraz pozrieme na divokú jazdu v podaní trojice hercov Anthony Mackie (Gangster Squad, Pain & Gain, Avengers: Age of Ultron), Seth Rogen a Joseph Gordon-Levitt.

Kamaráti od detstva - Ethan (Gordon-Levitt), Isaac (Rogen) and Chris (Mackie) trávia spolu každé Vianoce, aby Ethanovi pomohli prekonať smútok zo straty rodičov. S pribúdajúcimi rokmi pribudli aj starosti a tento rok to vyzerá tak, že povinnosti im viac nedovolia dodržiavať tradíciu aj nadaľej a rozhodnú sa spolu stráviť poslednú rozlúčkovú vianočnú párty, na ktorej nebude chýbať chlast, drogy a drtivé hlášky. Okrem Rogena, Gordon-Levitta a Mackieho sa môžete tešiť aj na Lizzy Caplan, Jillian Bell, Michael Shannon alebo aj Mindy Kaling. Šialenej vianočnej párty sa dočkáme 25. novembra tohto roku.

Divoké The Night Before so Sethom Rogenom nám v novom traileri ukazuje, že byť sfajčený na Štedrý večer nie je hriech
Domov
Zdieľať
Diskusia