Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2015, 11:34
Čas čítania 0:00
refresher team

Súťaž: Rozdávame 50 lístkov na predpremiéru Rytmusovho filmu Sídliskový sen

FILMY A SERIÁLY RYTMUS
Uložiť Uložené

Až stovka z vás dostane možnosť vychutnať si očakávaný film dva dni pred jeho oficiálnou premiérou.

Dočkáme sa tohto roku albumu najpopulárnejšieho rapera histórie slovenskej scény? Síce sme ho zaradili medzi najočakávanšie projekty zvyšku roka, či ho budeme mať možnosť počúvať už nasledujúce mesiace, ostáva vo hviezdach. Čo s Rytmusom v hlavnej úlohe si ale vychutnať môcť určite budeš je očakávaný film Rytmus: Sídliskový sen, ktorý máš teraz šancu vidieť ešte pred bežnými smrteľníkmi.

Ak sa nerád zapájaš do súťaží z dôvodu nízkej šance na výhru, práve teraz je možnosť naozaj obrovská, keďže sa vďaka nám do sály zmestí až 100 z vás, a to všetko rovno na predpremiéru filmu, konajúcu sa už 18. augusta o 18:00 v Cinemax Bory Bratislava. Súťažíme teda o 50 lístkov, plus každý z vyžrebovaných šťastlivcov si bude môcť zobrať so sebou ďalšiu osobu. Dokopy si teda až stovka z vás vychutná očákávanú snímku dva dni pred jej oficiálnou premiérou. A to úplne jednoducho!

Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky nižšie.
2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. V prípade výhry ťa mailom kontaktujeme.
3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.
4. Rozdávame 50 lístkov na film Rytmus: Sídliskový sen. Čím viac ľudí prišlo cez tvoju adresu, tým väčšiu máš šancu na výhru.
5. Súťaž trvá do 17.8. (23:59).
6. Víťazov uverejníme pár minút po konci súťaže

7. Lístky si víťazi môžu osobne vyzdvihnúť v Zóna by Refresher na Námestí SNP 30.

8. Premietanie sa uskutoční v Cinemax Bory Bratislava 18. 8. 2015 o 18:00 hod.

Domov
Zdieľať
Diskusia