Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2015, 18:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvý trailer pre Hateful Eight stavia na tom, čo vie Tarantino najlepšie. Tešte sa na skvelé dialógy, postavy a krv

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Hateful Eight dorazí už na Vianoce, respektíve v januári, no na prvé zábery sme museli čakať až doteraz. Stálo to ale za to.

Posledné dni ste možno registrovali plagáty pre 8. film Quentina Tarantina, ktoré jasne dávali na vedomie, že sa blíži prvý trailer. Síce som ho čakal až zajtra, no nedá sa povedať, že by ma štvalo to, že dorazil už dnes. Je plný typickej Tarantinovej práce s kamerou, dôrazu na postavy a hlavne na dialógoch, ktorých je možno v prvom traileri akosi veľa. Trailer sám o sebe ma mierne sklamal, popravde, ani neviem, čo som čakal, no pravdepodobne inú atmosféru, avšak, za to môže pravdepodobne aj hudobný podklad. Ten mi vôbec nesadol. Snáď nebol práve od pána Morriconeho (snáď vám ho predstavovať netreba), ktorý aktuálne pracuje na soundtracku k tejto westernovke. Česká a slovenská premiéra ešte stanovená nie je, no rátajte s prvým, respektíve druhým januárovým týždňom. Quentin bude znova útočiť na Oscary a ja pevne verím, že to bude aj opodstatnený atak a v mojich očiach Hateful Eight ešte zvýši svoj kredit. Nedá sa povedať, že by som sa prestal tešiť, no rovnako ma prvé zábery ani veľmi neuchvátili. Páčia sa mi ale zatiaľ a herci a spôsob, akým pristúpili k postavám, ktoré vyzerajú byť znova pod Quentinovým dohľadom úžasné. 

Prvý trailer pre Hateful Eight stavia na tom, čo vie Tarantino najlepšie. Tešte sa na skvelé dialógy, postavy a krv

Príbeh Hateful Eight sa odohráva približne 10 rokov po občianskej vojne (alebo aj vojne Severu proti Juhu), kedy sa po Wyomingu rúti koč s lovcom odmien - Johnom „The Hangmanom“ Ruthom (Kurt Russell) a utečenkyňou Daisy Domerque (Jennifer Leigh). Smerujú do mestečka Red Rock, kde chce odovzdať Ruth Daisy do rúk spravodlivosti. Po ceste ale stretnú dvoch cudzincov. Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson) je bývalý vojak Únie, ktorý sa stal neslávne známym lovcom odmien. Chris Mannix (Walton Goggins) je odpadlík z juhu, ktorý o sebe tvrdí, že je novým šerifom v meste. Zasiahne ich ale snehová búrka a tak sú nútení uchýliť do útočiska. Ním sa stane dostavník u Minnie. Miesto Minnie ich ale čakajú 4 neznáme tváre. Bob (Demian Bichir) sa stará o dostavník zatiaľ čo Minnie odišla navštíviť matku. Spoločnosť mu robí kat Oswaldo Mobray (Tim Roth), kovboj Joe Gage (Michael Madsen) a generál Konfederácie, Sanford Smithers (Bruce Dern). Ako sa búrka blíži k dostavníku, všetci 8 si začínajú uvedomovať, že sa možno do mestečka Red Rock nikdy nedostanú. Viac informácií a obrázkov nájdete tu.

Prvý trailer pre Hateful Eight stavia na tom, čo vie Tarantino najlepšie. Tešte sa na skvelé dialógy, postavy a krv
Domov
Zdieľať
Diskusia