Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2015, 12:10
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Pusha T ohlásil pokračovanie spolupráce s adidas Originals

MÓDA ADIDAS
Uložiť Uložené

Na tenisky adidasEQT Running Guidance ’93 s prívlastkom King Push ešte doteraz všetci spomíname len v dobrom a samotný Pusha T tak sedem mesiacov od releasu ohlasuje aj ich pokračovanie

Na tenisky adidas EQT Running Guidance ’93 s prívlastkom King Push ešte doteraz všetci spomíname len v dobrom a samotný Pusha T tak sedem mesiacov od releasu konečne ohlasuje aj ich pokračovanie. Ako sa nám totiž stihol pochváliť na svojom Instagrame, adidas sa mu ozval s hotovými sample kúskami jeho nových tenisiek, ktoré budú podľa všetkého protipólom k prvému releasu. King Push EQT pravdepodobne najnovšie uvidíme v čiernej #BlackMarket a ak si udržia look opadávajúcej farby s gum podrážkou podľa svojho predchodcu, popredu si rezervujú priečku v rebríčku najlepších releasov tohto roku. O bližšej dostupnosti ťa budeme ešte samozrejme informovať.

Pusha T ohlásil pokračovanie spolupráce s adidas Originals

Miami for the day... @adidasoriginals called, #KingPushEQT sample ready... #BlackMarket stay tuned...

Fotka uverejnená používateľom kingpush (@kingpush),


Nový vizuál Hudsona Mohawka s Pushom v hlavnej úlohe už si videl?

Domov
Zdieľať
Diskusia