Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2015, 21:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Batman a Superman si dávajú do držky v kolosálnom, takmer 4-minútovom traileri

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Warner v spolupráci s DC uvoľnilo na Comic-Cone prvý poriadny trailer pre Batman v Superman. Zimomriavky sú na mieste!

Comic-Con je v plnom prúde, dostali sme vďaka nemu pár skvelých trailerov, oznámení a obrázkov, a to ešte, zdá sa, zďaleka nekončíme. Na rade je panel DC/Warneru, a tí veru majú čo ukázať. Hovoriť sa malo o celom ich programe, no najviac pozornosti logicky pútalo Batman v Superman: Dawn of Justice. Ukázať sa mal nový trailer a taktiež odhaliť nejaké informácie, čo sme teda dostali?

Hromadu nových zaujímavých záberov, ktoré sa môžu pokojne rovnať tým z prvých trailerov na Avengerov. Vidíme Bruca Waynea v civile, jeho sluhu Alfreda v podaní Jeremyho Ironsa, zmäteného Clarka Kenta, úlisného (a zatiaľ poriadne vlasatého!) Lexa Luthora, mihne sa aj mŕtvy Generál Zod, v plnej kráse sa nám predvedie Wonder Woman a všetkému tomu dominujú osudové pohľady dvoch súperiacich superhrdinov, pričom jeden z nich nevie, či má zachraňovať ľudstvo, alebo seba a druhý, vedený osobnou pomstou, neváha použiť k zničeniu toho prvého všetky dostupné prostriedky.

„Obávajúc sa konania hrdinu s vlastnosťami Boha, sa obávaný a hrozivý ochranca Gothamu rozhodne postaviť novodobému spasiteľovi, zatiaľ čo svet stále nevie, akého hrdinu v skutočnosti potrebuje. Počas zápasenia Batmana so Supermanom však vyvstane nová hrozba, ktorá ľudstvo stavia do väčšieho nebezpečenstva, ako kedykoľvek predtým." 

Batman a Superman si dávajú do držky v kolosálnom, takmer 4-minútovom traileri


Ak sa nechcete dopracovať k možným spoilerom, tento odsek preskočte. Touto hrozbou by podľa všetkého mal byť Doomsday, ktorého by mal nešťastne stvoriť práve Lex Luthor z ostatkov Generála Zoda. O deji ako takom sa toho ale veľa nevie. Väčšina informácií je založená na dohadoch či leakoch, a tak sa spoliehať na veľa vecí nemôžeme. Isté ale je, že uvidíme skutočného záporáka, proti ktorému sa spoja Batman, Superman a pravdepodobne aj Wonder Woman, ktorá by sa s Batmanom, a teda Bruceom Wayneom, mala poznať osobne. 

Očakávať môžeme drsnú bitku dvoch najznámejších superhrdinov (sorry Marvel, je to tak), pohľad na situáciu vo svete, ktorý zažil nevídaný súboj mimozemšťanov a taktiež jeho následky. Umrelo mnoho ľudí a ako sa Zack Snyder vyjadril, niekto za to bude musieť niesť zodpovednosť. Snímka bude celkovo viac zameraná na svet okolo superhrdinov, na ich povahy, správanie, problémy a povinnosti. Nečakajte lacnú komédiu ani scénky bohaté na gagy, i keď by bolo trúfalé tvrdiť, že sa aspoň párkrát nezasmejeme. 

Batman a Superman si dávajú do držky v kolosálnom, takmer 4-minútovom traileri

Batman v Superman: Dawn of Justice režíruje Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen, 300), za scenárom stojí David S. Goyer (seriál Da Vinci's Demons, Man of Steel, Batman Begins), o hudbu sa postará génius Hans Zimmer a zahrajú si Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Jeremy Irons (Alfred), Laurence Fishburne (Perry White), Ray Fisher (Cyborg) a pravdepodobne aj Ezra Miller (The Flash). Premiéra je naplánovaná na 25. marec 2016. Pre viac informácií klikajte sem a sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia