Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2015, 13:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ben Affleck natočí sólovku Batmana a bude sa podieľať aj na scenári!

FILMY A SERIÁLY BATMAN DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Affleck sa z DC len tak nepohne. Warner ho určil ako režiséra nového Batmana, pričom sa bude podieľať aj na scenári a samozrejme si zahrá hlavnú rolu.

To, čo sme všetci očakávali, sa stalo aj pravdou. Osobne som v to aj dúfal, keďže viem, že Affleck je schopný režisér. Rovnako tak je aj schopný herec a čakám, že hejterom po BvS vybuchnú hlavy. DC/WARNER už dávnejšie odhalili svoj plán komiksoviek do roku 2019, no akosi v ňom chýbala sólovka pre Batmana a pokračovanie pre Man of Steel. K prvému si už môžeme urobiť fajku, keďže bolo potvrdené, že Ben Affleck sa podujme nového Batmana čoby hlavná postava, režisér a scenárista! Na scenári pritom spolupracuje s Geoffom Johnsom, šéfom DC. Ten si už pár komiksov napísal aj sám, pričom Batsova sólovka by sa mala inšpirovať Batman: Earth One. Čo je ešte prekvapivejšie, je fakt, že scenár by mal byť hotový do konca tohto leta, keďže si títo dvaja skvelo rozumejú. Kedy sa dočkáme premiéry, zatiaľ nevedno. Affleck má aj iné povinnosti, ako napríklad réžiu svojej novej originálnej snímky Live by Night. Potešila vás táto správa?

Domov
Zdieľať
Diskusia