Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2015, 20:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Gyllenhaal potí krv pre Southpaw naposledy, máme tu posledný trailer pred premiérou!

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Southpaw s Jakeom Gyllenhaalom a soundtrackom od Eminema premiéruje už tento mesiac.

Bez omáčok, Southpaw bude pravdepodobne najlepší športový/boxerský film tohto roka. Creed so Slyom bude skôr útočiť na nostalgiu (kiež by som sa mýlil), a aj keď sa môže pýšiť skvelým trailerom, Gyllenhaal je moj obľúbenec a pevne verím, že túto rolu zvládol na jedničku. Doteraz sme vlastne nemali dôvod pochybovať. Zdá sa, že dnes tu máme finálny trailer, a hoci ja si nové zábery púšťať nebudem, vy už takí trpezliví byť nemusíte. 

Príbeh hovorí o majstrovi v ľahkej váhe, ktorému nešťastne umrie manželka a jemu sa začne rúcať svet priamo pred očami. Vzťah s dcérou sa dostáva na bod mrazu, začína piť a opúšťať sa, no nakoniec sa preberie a uvedomí si, že možno práve box bude tým, čo ho opäť dostane na nohy. 

V hlavnej úlohe boxera Billyho figuruje perfektný Jake Gyllenhaal, vo vedľajších si to zase medzi sebou rozdajú Rachel McAdams, Naomie Harris, Forest Whitaker či 50 Cent. Režíruje Antoine Fuqua(Training Day, Equalizer). Southpaw premiéruje v slovenských a českých kinách 23. júla. Viac informácií nájdete tu.