Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2015, 21:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Captain America: Civil War možno odhalilo obrovský spoiler týkajúci sa Hulka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak sa Hulk objaví v Civil War, pravdepodobne vieme, kto sa proti nemu postaví. Bacha na obrovský spoiler!

Varujem vás poslednýkrát. Ak nechcete vedieť o pravdepodobnom obrovskom spoileri pre Civil War, ďalej nečítajte. Spoilery pre Civil War si zatiaľ nechávame pre seba, no po skončení natáčania embargo padne a my vám určte nejaký ten článoček o filme prinesieme. Dovtedy vám však prekvapenia kaziť nebudeme. Už dávnejšie sme vás informovali o tom, že do Civil War sa vráti Generál Ross aka  Thunderbolt Ross. To by mohlo značiť aj návrat Betty Ross, Bannerovej lásky. Bolo by zaujímavé sledovať milostný trojuholník, ktorý by po Age of Ultron rozhodne vznikol. Späť ale k dôvodu písania tohto článku. Ako iste viete, v komiksoch sa Generál Ross všemožne snaží Hulka zastaviť, ba niekedy i zničiť. V istom momente tak vyvinie sérum, ktoré mu má dodať nadľudskú silu, aby ho tak mohol zastaviť. Niečo podobné sme videli v The Incredible Hulk, kedy sa Blonsky slušne nadopoval a vznikol z neho Abomination (ktorý je niekde zavretý a na svoju pomstu stále čaká). Taktiež nám vznikol aj The Leader, no doteraz nevieme, čo sa s ním stalo. Marvel sa z istého dôvodu rozhodol udalosti z prvej Hulkovej sólovky od Marvelu ignorovať (až na easter eggy v Daredevilovi). 

Captain America: Civil War možno odhalilo obrovský spoiler týkajúci sa Hulka


S tým je však koniec. Wiliam Hurt si totiž zopakuje svoju úlohu Generála Rossa a najnovšie správy hovoria o tom, že by sa mal vo filme premeniť na Red Hulka! A dávalo by to celkom aj zmysel. Jediný Hulkov skutočný oponent bol doteraz Abomination. Hulkbuster je iba nástroj na jeho upokojenie a skutočnú hrozbu pre neho nepredstavuje. V hre je tak stále Red Hulk, ktorého si želá vidieť množstvo fanúšikov, i keď, rovnaké množstvo fanúšikov o ňom tvrdí, že je to mizerná postava. A ja asi aj súhlasím. Jeho jediné využitie ale môže prísť vhod. Konečne by dostal náš zelený Goliáš poriadneho súpera. Naskytá sa ale otázka, či to Civil War už nepreháňa. Iste, tento súboj by možno trval nejakých 5 minút, no keď si to spočítame, v hre je už takmer 20 postáv a hrdinov a to je veľa aj na 3-hodinový film. Snáď to bratia Russovci správne ukočírujú. No a nezabúdajte, ide iba o špekuláciu, takže to zatiaľ neberte ako istú novinku. Navyše by to asi definitívne znamenalo, že Hulka zatiaľ vo vesmíre neuvidíme. 

Captain America: Civil War možno odhalilo obrovský spoiler týkajúci sa Hulka


Civil War sa dostane do kín 5. mája 2016. Pôjde o epické zobrazenie stretu dvoch ikonických tvárí komiksovej spoločnosti. Proti sebe sa nepostavia ani tak Iron Man a Captain America, ako skôr ich presvedčenia a ideály. Očakávať môžeme Iron Mana (Robert Downy Jr.), Captaina Americu (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeya (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Falcona (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Spider-Mana (meno herca zatiaľ nepoznáme), Black Panthera (Chadwick Boseman) a po novom Marvel potvrdil aj Visiona (Paul Bettany), Buckyho/Winter Soldiera (Sebastian Stan), Ant-Mana (Paul Rudd), Sharon Carter/Agentku 13 (krásna Emily VanCamp) a zo záporákov uvidíme Barona Helmut Zema (Daniel Brühl), Crossbonesa (Frank Grillo), no a ak sa ukáže byť dnešná špekulácia správna, tak aj Red Hulka. A ja už tíško dúfam, že žiadna iná postava priestor nedostane, pretože už teraz je to dvojnásobne väčšie, než Age of Ultron. Viac o Civil War sa dočítate tu.

Ako bonus tu pre vás máme aj nový TV Spot pre Ant-Mana plný nových záberov (už to začína, „juchú“)

Domov
Zdieľať
Diskusia