Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2015, 16:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Terminátor nadobúda vďaka Arniemu atmosféru prvých filmov, dočkáme sa prekvapenia?

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR GENISYS
Uložiť Uložené

Terminátor: Genisys odhaľuje svoju zápletku, ukazuje viac akcie a taktiež aspoň trochu atmosféry z Cameronových filmov.

Úprimne? Myslím, že žiadne veľké prekvapenie sa konať nebude, nakoniec to ale nemusí byť vôbec až také zlé, ako sme sa prvotne obávali. Alan Taylor (režíroval hlavne vybrané časti seriálov ako Game of Thrones, Rím, Nezvestní či Boardwalk Empire), ktorý nakrútil len jeden celovečerák a aj to ide len o ľahko nadpriemernú prácu (Thor 2) sa pustil do reinkarnácie Terminátora so šedivým Arniem, protagonistom, bez ktorého to akosi ani nemá cenu, aj keď už hovoríme skôr o dôchodcovi než o akčnom hrdinovi. Mňa si ale Arnie opäť získal. Neviem čím to bude, no vždy mi akosi sedel viac, než jeho najväčší konkurent - Stallone. Iste, bývalý guvernér Kalifornie s herectvom ako takým rozhodne kamarát nie je, no pre túto rolu sa bezpochyby narodil, a to mu už nik nevezme. Ani čas, ani negatívnejšie recenzie k jeho novému počinu. Tak sa ale zdá, že Genisys by sa pokojne mohlo dopracovať k úrovni Vzbury strojov,a myslím, že to by potešilo každého fanúšika série a tohto herca-neherca. 

Terminátor nadobúda vďaka Arniemu atmosféru prvých filmov, dočkáme sa prekvapenia?

Obsadenie číta mená ako Arnold SchwarzeneggerEmilia Clarke (Khaleesi), Jason Clarke (Planéta opíc a Zero Dark Thirty), J.K. Simmons (otec Juno alebo J.J. Jamesom zo starého Spider-Mana), Jai Courtney (ten čo hral vDie Hard 4 s Rytmusom) a mnoho ďalších bojujúcich s neporaziteľnými strojmi. Pre viac informácií o filme, obsadení a ďalšie obrázky klikajte sem.

V dnešnom traileri sa nám konečne aj viac odhaľuje zápletka a ako to tak vyzerá, 1. júla 2015 uvidíme v kinách hneď 4 Terminátorov. Mladú a staršiu verziu Arnieho, novú T-1000 (v T-2 hral tento stroj Robert Patrick, tu to bude Byung-hun Lee) a v neposlednom rade sa robotom nejakým zázrakom stane aj syn Sarah Connorovej, John Connor. Niektoré scény pritom pôsobia, akoby sme sa skutočne vracali do čias T-1 a T-2. Nanešťastie, tie ďalšie nám zase dávajú vedieť, že tie časy sú už dávno preč a ani tento sequel nebol robený s takou láskou, akú si zaslúži. Čo poviete vy? 

Domov
Zdieľať
Diskusia