Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2015, 18:31
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Yeezy Boost si mohol dnes opäť kúpiť v Európe, no neobišlo sa to bez nepokojov

MÓDA ADIDAS YEEZY
Uložiť Uložené

Európu dnes zasiahol pravdepodobne posledný release Kanyeho tenisiek adidas Yeezy Boost, ktoré si teraz mohol kúpiť za retail v Španielsku, Nemecku, Taliansku, Francúzsku a vo Veľkej Británii

Európu dnes zasiahol pravdepodobne posledný release Kanyeho tenisiek adidas Yeezy Boost, ktoré si teraz mohol kúpiť za retail v Španielsku, Nemecku, Taliansku, Francúzsku a vo Veľkej Británii. Predtým, než sa ti to podarilo si však musel repostnúť fotku tenisiek z Instagramu adidas, ku ktorej si pridal aj svoju veľkosť. S podobným príspevkom v profile si ďalej musel prejsť losovaním a až ako výherca tejto lotérie si si mohol práve dnes prísť kúpiť svoje Yeezy s cenovkou 349 €. Aj napriek tomu však musela včera pred parížskym House of Hoops polícia riešiť nedočkavých kemperov, ktorí sa išli pomaly postrieľať.

Tým sa však samotný drop ani zďaleka nekončí, keďže sa v niektorých krajinách dostali tenisky do predaja len online. Za rovnakú cenu sa tak objavili dokonca aj na adidas.sk, no podľa očakávaní sa podobný online release nemohol obísť bez vypadnutých serverov, ktoré tak boli asi jedinou prekážkou. Mimochodom, nájde sa medzi nami niekto z nových majiteľov Yeezy Boost?



Yeezy Boost si mohol dnes opäť kúpiť v Európe, no neobišlo sa to bez nepokojov
Domov
Zdieľať
Diskusia