Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2014, 19:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Avengers 2 ukazujú na nových záberoch viac Ultrona a akcie od Iron Mana a spol.

FILMY A SERIÁLY IRON MAN MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu nové info a rozšírený trailer pre Avengers: Age of Ultron. Je vidieť, že digitálna časť filmu ešte dá zabrať mnoho práce.

Nie sú to ani tri týždne, čo sme videli prvý trailer a následne rozšírené zábery a Marvel už posiela von ďalšie zábery. V extended traileri uvidíme dosť iných scén, z ktorých väčšina sa nachádza na začiatku videa. Viac Captaina America, Iron Mana a Ultrona v podaní Jamesa Spadera však vždy poteší. Ak budete pozorní, všimnete si, že za tú krátku dobu sa pridalo pár digitálnych trikov, zatiaľ čo nové zábery odhaľujú, že sa v štúdiách a pri strihu ešte filmmejkeri narobia (napríklad Iron Manov útok, kedy je vidieť, že sa po dvoch menších strelách zrútia na zem viacerí muži. Je jasné, že tam príde ešte nejaký ten výbuch). 

Okrem videa nižšie vám však ponúkame aj behind the scenes, kde uvidíte ďalšie zábery, rozhovory s dôležitými ľuďmi a vôbec prvý pohľad na Ant-Mana s Michaelom Douglasom a Paulom Ruddom. Viac informácií či obrázkov dorazí už snáď čoskoro, ak nie, bude to lepšie. Nechceme predsa vidieť polku filmu už mesiace pred premiérou, ako tomu boli pri druhom Spider-Manovi.

Pre viac informácií a špekulácií sledujte Filmkult.


Avengers 2 ukazujú na nových záberoch viac Ultrona a akcie od Iron Mana a spol.

Domov
Zdieľať
Diskusia