Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2014, 13:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nadržaná Jennifer Aniston a iní sú Šéfovia na zabitie po druhýkrát!

FILMY A SERIÁLY JENNIFER ANISTON
Uložiť Uložené

Pokračovanie Šéfov na zabitie ponúka druhý trailer, ktorý opäť nešetrí šteklivými zábermi na nadržanú Jennifer Aniston. Kopa humoru a nečakané situácie s novými šéfmi zase prinesú veľa zábavy.

Nadržaná Jennifer Aniston a iní sú Šéfovia na zabitie po druhýkrát!

Je to tu! Konečne tu máme druhý trailer na očakávanú komédiu Horrible Bosses/Šéfovia na zabitie spred troch rokov. Dnešný trailer len potvrdzuje predpoklady, že sequel sa bude niesť na podobnej vlne ako jednotka. Uvidíme kopu akcie, zväčša nevydarenej, vďaka trojici Jason BatemanCharlie Day a Jason Sudeikis. Títo osvedčení ťuťmáci sa opäť dostanú do nelegálnych kšeftov, z ktorých plynie len hŕba problémov a pre nás, samozrejme, humoru. Okrem spomínanej trojice sa môžeme tešiť na Jennifer Aniston (opäť nadržaná a ohnivá ako naposledy)Kevina Spaceyho, Chrisa Pinea, Jamieho Foxxa a ako bonus dostaneme aj oscarového Christopha Waltza. V kinách od 27. novembra.

Nadržaná Jennifer Aniston a iní sú Šéfovia na zabitie po druhýkrát!
Domov
Zdieľať
Diskusia