Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2014, 14:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Richard Lintner: Spomienka na zápas s Dánmi z roku 2010

DÁNSKO RICHARD LINTNER SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pozrite si video, v ktorom najznámejší hokejový expert, Richard Lintner, hodnotí prvú tretinu proti Dánom z roku 2010. Jeho komické rozhorčenie naozaj stojí za to!

Majstrovstvá sveta v hokeji 2014 sú momentálne vo fáze, kedy mužstvá v základnej časti čaká už len jeden alebo dva zápasy, ktoré však budú kľúčové. Včera sa nám podarilo jednoznačne zdolať nosičov pizze, futbalistov, hokejistov Talianska. Slovensko však svoj existenčný zápas odohrá v utorok o 15:45, v ktorom sa postaví proti výberu Dánska. Aj keď sme v tomto stretnutí favoritom, postup do štvrťfinále už nemáme vo svojich rukách. Budú rozhodovať hlavne zápasy Francúzov.

Richard Lintner: Spomienka na zápas s Dánmi z roku 2010

My si dnes zaspomíname na rok 2010, kedy sme s Dánmi odohrali hádam najhorší duel v histórii. Špeciálne dávame do pozornosti rozhovor s hokejovým expertom, manažérom, poradcom, rozhodcom, obrancom, komentátorom a budúcim trénerom, Rišom Lintnerom, ktorý takto komicky prezentoval svoje rozhorčenie z nepriaznivého stavu 6:0 po prvej tretine. Dúfajme, že sa podobný scenár v utorok nezopakuje a kalkulačky nás dostanú až do štvrťfinále.

"Dáni na čo siahli, to im vyšlo. Čo podávali ,tak to som ešte nevidel ani Rusov za čias, ja neviem koho, Michaelova do prdele"

Po šampionáte sa taktiež môžete tešiť aj na rozsiahly titul od našej redakcie, ktorý bude venovaný výhradne Rišovmu pôsobeniu na MS 2014 v Minsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia