Pavol Sekerka – Gastro projekt Deň s Paľom a Luciou
Pavol Sekerka, bývalý šéfkuchár michelinskej reštaurácie v Paríži, dnes na Slovensku vedie jedinečný projekt Deň s Paľom a Luciou, kde spoločne s hosťami objavujú a varia z lokálnych surovín priamo od farmárov.

Peter Slačka – Pripravuje vlastný koncept
Po pôsobení v špičkových podnikoch pracuje na vlastnej reštaurácii, kde plánuje spojiť poctivý remeselný prístup s moderným servisom. Nedávno napríklad varil v bistre Jolk, na mieste bývalého Bistronomy. Peter Slačka má bohaté skúsenosti z prestížnych reštaurácií po celom svete, vrátane Londýna a Viedne.
Daniel Tilinger – Reštaurácia Eck
Minimalistický priestor a premyslené chute robia z Ecku jedného z najväčších kandidátov na prvú slovenskú michelinskú hviezdu.
Jaroslav Žídek – Reštaurácia Riverbank
Legenda slovenskej gastronómie, ktorá v Riverbank nad Dunajom kombinuje klasiku s inováciou. Jaroslav Žídek, rodák z Prahy, je uznávanou osobnosťou slovenskej gastronómie, ktorá pod jeho vedením získala reštaurácia Riverbank v Bratislave viaceré prestížne ocenenia; okrem varenia sa venuje aj mentorovaniu mladých talentov a popularizácii kulinárskeho umenia na Slovensku.