Pamätáte sa na Podgast s Palom Sekerkom, toho času sous-chefom parížskej michelinskej reštaurácie? Po troch rokoch je späť s celkom iným príbehom, aj so svojou manželkou Luckou.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako odlišne môže vnímať jedlo šéfkuchár a jeho hosť.
- Akej dôležitej zásady sa musíš držať, keď robíš zmrzlinu.
- Aké to je, vidieť králika žuť ďatelinu a potom ho pripravovať na večeru.
Pavol Sekerka je bývalý chef parížskej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie. Tú momentálne vymenil za varenie na dedine v Žitavanoch, do ktorého zapája aj svojich hostí. Spolu so svojou manželkou Luckou vymysleli koncept, pri ktorom ochutnáš nielen fantastické jedlo, ale si ho aj sám pripravíš po tom, čo zažiješ miesta, z ktorých pochádza.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.