Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2013, 18:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pavol Demitra ožije v biografickom filme 38

FILMY A SERIÁLY HOKEJ
Uložiť Uložené

V biografickom filme 38 si pripomenieme život jedného z najlepších hokejistov Slovenska, skvelého človeka a milujúceho manžela i otca.

Pavol Demitra ožije v biografickom filme 38

Po viac než dvoch rokoch k nám príde biografická snímka o jednom z najlepších hráčov Slovenska, ktorý bol zároveň skvelým človekom, milujúcim otcom a manželom. Pavol Demitra znamenal pre Slovensko a svoju rodinu veľa. Jeho manželka Majka sa projektu nebráni, a tak mohol Dano Dangl začať s prípravou, ktorá už vrcholí. Film by sme mali vidieť v roku 2014. Bude sa skladať najmä z rozhovorov, spomienok, pamätných momentov atď. Je pekné, že sa na to niekto dal, človeku kvapne slza už len pri youtube videách.

Som teda zvedavý, s čím príde Dangl, ktorý produkciu projektu cvakal z vlastného vrecka, či sa neskôr a kedy dostal k iným investorom, už neviem. Názov je rovnaký ako číslo na jeho drese (38), ktoré poznal každý z fanúšikov hokeju, vrátane tých zo zahraničia. Je možné, že budú spomenutí aj českí hokejisti, ktorí pri nehode lietadla z Jaroslavľu zahynuli rovnako ako Paľko.

Domov
Zdieľať
Diskusia