Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2013 o 10:46
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Jay-Z vydá nový album Magna Carta Holy Grail už začiatkom leta

HUDBA
Uložiť Uložené

V noci nás potešila správa, že na vzor svojho kamaráta Kanyeho aj Jay-Z vydá ešte tento rok nový album. Nové dielo bude vydané partnerstve so Samsungom, kde prvých milión kópií bude zdarma dostupných prostredníctvom aplikácie Magna Carta dostupnej pre pro

Jay-Z vydá nový album Magna Carta Holy Grail už začiatkom leta

V noci nás potešila správa, že podľa vzoru svojho kamaráta Kanyeho, aj Jay-Z vydá ešte tento rok nový album. Fresh dielo bude vydané v partnerstve so Samsungom, kde prvých milión kópií bude zdarma dostupných prostredníctvom aplikácie Magna Carta dostupnej pre produkty Samsung Galaxy SIII, S4 a Galaxy Note. Práve výrobca týchto zariadení zaplatil Jayovi za každý zdarma stiahnutý album 5 dolárov, čo mu hneď zarobilo ďalších 5 miliónov a zabezpečilo platinový album ešte pred vydaním. Hov je proste legenda a inšpirácia pre mnohých.

Jiggu presvedčil Samsung aby sa stal tvárou spoločnosti len nedávno, za slušných 20 miliónov dolárov. Dvadsať melónov by pravdepodobne kohokoľvek dokázalo presvedčiť, aby si svoj obľúbený telefón vymenil za Samsung - ak ním už práve nie je, no nie? 

Album bude niesť názov Magna Carta Holy Grail a vypočuť si ho môžeme cez vyššie spomínanú aplikáciu už 4. júla, ostatok sveta 7. júla. Magna Carta app - s rôznymi bonusmi ku albumu, pravdepodobne na štýl Jayovej knihy Decoded - bude dostupná v Google Play store na stiahnutie už 22. júna.

Miesto pilotného singla vypustil video, ktoré sa dá nazvať aj reklamou na album, kde môžeme vidieť štvoricu Rick Rubin, Timbaland, Pharrell, Swizz Beatz spoločne s Jayom pri kreatívnej tvorbe a výbere beatov na album.

Oficiálny poster:

Jay-Z vydá nový album Magna Carta Holy Grail už začiatkom leta
Domov
Zdieľať
Diskusia