Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2013 o 16:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

TV Spot na Lone Rangera práve dorazil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nalákal vás Johny Depp a Armie Hammer vo filme Lone Ranger, alebo stále čakáte na dostatočný impulz?

Zdá sa mi, akoby nám tvorcovia celý film už odhalili skrz tonu spotov, trailerov a obrázkov, ale čo už, prichádza ďalší. Na Lone Rangera (Osamelý jazdec) s Johnym Deppom sa môžeme začínať tešiť, keďže má premiéru 7. júna. A o čo vlastne pôjde?

Film od tvorcov Pirátov Karibiku (producent Jerry Bruckheimer a režisér Gore Verbinski) vytvorili dobrodružnú komédiu z divokého západu. Legendárny hrdina je tentokrát vykreslený ako indiánsky bojovník Tonto (Johnny Depp) z kmeňa Apačov. Jedného dňa zachráni život neohrozenému mužovi zákona Johnovi Reidovi (Armie Hammer), ktorému banditi zabili všetkých spoločníkov. Keď sa uzdraví, rozhodne sa vziať spravodlivosť do vlastných rúk a pomstiť najbližších priateľov. V boji proti chamtivosti a korupcii mu bude pomáhať aj tajomný indiánsky bojovník. Na film som sa viac tešil pred záplavou takého množstva materiálov, avšak stále to vyzerá na príjemnú zábavu. Hlavne kvôli Deppovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia