Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2013 o 2:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rockstar uvoľnil obal pre GTA V

TECH
Uložiť Uložené

Niekoľko dní po nových screenoch, sa dočkávame aj coveru GTA V.

Po nových screenoch sa chalani z R* rozhodli uvoľniť box art pre GTA V, ktorý sa každým dielom stále zlepšuje. Najnovší obal ma len ubezpečuje v tom, že nové Grand Theft Auto nasadí latku kvality v hernom priemysle na ďalších pár rokov opäť na veľmi vysoké miesta. Občania New Yorku mohli obdivovať kúsok z najnovšej mozaiky už pred troma dňami, no či z nej niečo na začiatku mali, posúďte sami. 
 

Rockstar uvoľnil obal pre GTA V

A teraz už finálna podoba.

Rockstar uvoľnil obal pre GTA V

Pozorní gameri si už všimli istej prepojenosti s minulými dielmi. Na každom obale je totižto v ľavom hornom rohu nejaká helikoptéra.

Rockstar uvoľnil obal pre GTA V

Hra k nám príde na konzoly aktuálnej generácie už 17. septembra, zatiaľ čo PC verzia ešte nebola ani definitívne potvrdená. Prvé mesiace v škole či práci tak budú určite veľmi, veľmi náročné. 
 

O mesiac to už bude pol roka, čo k nám dorazil zatiaľ posledný, druhý trailer a určite by sme sa všetci potešili nejakému gameplayu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia