Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 24. októbra 2024 o 8:06
Čas čítania 1:23
Radka Klučárová

Liam Payne s priateľkou plánovali svadbu: „Viem, že budeme navždy spolu, hoci nie tak, ako sme si to naplánovali“

HUDBA OSOBNOSTI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V dojemnom príspevku na Instagrame mu Kate Cassidy adresovala srdcervúce slová na rozlúčku.

Kate Cassidy, priateľka zosnulého speváka Liama Payna, zverejnila týždeň po spevákovej smrti dojemný rozlúčkový príspevok na Instagrame.

„Ani neviem, kde mám začať. Moje srdce je zlomené tak, že to nedokážem vyjadriť slovami. Želám si, aby si videl, aký obrovský vplyv na svet si mal,“ napísala. „Všetkým si priniesol toľko šťastia a pozitívnej energie - miliónom fanúšikov, svojej rodine, priateľom a najmä mne. Si tak neuveriteľne milovaný,“ vyznala sa Cassidy.

Liamova prítomnosť podľa slov jeho priateľky „rozžiarila každú miestnosť, do ktorej prišiel a jeho energia bola nákazlivá.“ Teraz sa snaží zmieriť s novou realitou a prísť na to, ako žiť bez Liama po svojom boku.

„Spolu sme opäť mohli byť deťmi, ktoré vždy nachádzali radosť v maličkostiach. Liam, mal si tú najmilšiu dušu a najzábavnejšieho ducha. Mám pocit, že som stratila najlepšiu časť seba samej. Neviem si predstaviť deň bez tvojho smiechu a lásky. Vniesol si do môjho života toľko svetla,“ napísala v príspevku.

Smútiaca partnerka prezradila, že so spevákom plánovali manželstvo. Dostala od neho odkaz, ktorý si bude uchovávať navždy. „Ja a Kate sa do roka zosobášime/zasnúbime a budeme spolu navždy 444,“ píše sa v ňom podľa Kate.

„Liam, viem, že budeme navždy spolu, hoci nie tak, ako sme si to naplánovali. Navždy budeš so mnou. Získala som strážneho anjela,“ dodala.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Cassidy (@kateecass)

V tele mal kokteil drog

Spevák Liam Payne, člen bývalej skupiny One Direction, zomrel po páde z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires. Počas čiastočnej pitvy u Liama našli niekoľko drog. Medzi nimi aj tzv. ružový kokaín. Tento „kokteil drog“ obsahoval metamfetamín, ketamín a MDMA (extázu). Ide o tri silné psychoaktívne látky.

Odporúčané
Pamela Anderson: Je jej nová éra bez make-upu marketingový ťah? Pamela Anderson: Je jej nová éra bez make-upu marketingový ťah? 23. októbra 2024 o 9:30

Okrem toho sa počas pitvy našli aj ďalšie drogy, ako crack a benzodiazepíny – lieky používané najmä na liečbu úzkosti a nespavosti. Obe tieto drogy sú tiež veľmi návykové a majú silné účinky na nervový systém. V jeho hotelovej izbe sa podľa viacerých zdrojov našla aj improvizovaná hliníková fajka na požitie drog.

V predbežnej pitevnej správe argentínskej prokuratúry sa zistilo, že spevák zomrel na poranenie hlavy a vnútorné aj vonkajšie krvácanie. Na jeho tele našli až 25 zranení.

Domov
Zdieľať
Diskusia