Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 23. októbra 2024 o 19:21
Čas čítania 0:39
Magdalena Trajerová

„Jediná časť, ktorá to ľutuje, je môj priateľ tam dole.“ Snoop Dogg vysvetlil, prečo odmietol 100 miliónov od OnlyFans

„Jediná časť, ktorá to ľutuje, je môj priateľ tam dole.“ Snoop Dogg vysvetlil, prečo odmietol 100 miliónov od OnlyFans
HUDBA ONLYFANS RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

„Jediný, kto to ľutuje, je môj priateľ tam dole,“ povedal Snoop Dogg o odmietnutí ponuky OnlyFans. Platforma mu údajne ponúkla 100 miliónov dolárov, čo je približne 93 000 miliónov eur.

Legendárny raper v relácii Watch What Happens Live s Andym Cohenom povedal, že sa rozhodol „veľkou hlavou“, aj keď sa to jeho „malej hlave“ nepáčilo. Následne Snoop Dogg naznačil, že tou „malou hlavou“ myslel svoj rozkrok. Informuje o tom portál Complex.

„Váš penis ľutuje, že sa nepripojil k OnlyFans? Chcel sa trochu zviditeľniť?“ reagoval sa moderátor Andy Cohen. Na čo raper odpovedal: „Tvrdil, že by bol schopný minúť 100 miliónov dolárov bez dane! Ale ja som mu povedal: To nie je tvoje rozhodnutie. Tentoraz chcem rozmýšľať múdro a ty z toho nič nebudeš mať.“

Na margo toho, ako sa často riadi rozumom namiesto inštinktu, Snoop poznamenal: „Veľká hlava je dôvodom, prečo som tam, kde som teraz. Takže používam asi 98,9 % svojho myslenia a zvyšných 1,3 % je na malom človeku.“

Raper tiež povedal, že sa vzdal natáčania na platforme OnlyFans z úcty k svojej manželke. „Hovorím si, že mám čiernu manželku. V žiadnom prípade ma nenechá ísť von a vytiahnuť takúto vec len tak,“ dodal žartovne.

Domov
Zdieľať
Diskusia