Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 23. októbra 2024 o 14:29
Čas čítania 0:46
Karolína Uličná

Nicole Kidman počas natáčania dosiahla niekoľkokrát orgazmus. Natáčanie erotického thrilleru vraj pre ňu bolo náročné

OSOBNOSTI HEREČKY SEXUÁLNE SCÉNY
Uložiť Uložené

Natáčanie musela herečka dokonca niekoľkokrát prerušiť.

Koncom tohto roka vyjde nový film v hlavných úlohách s Nicole Kidman a Harrisom Dickinsonom. V erotickom thrilleri s názvom Babygirl si Nicole zahrá výkonnú riaditeľku, ktorá ohrozí svoju kariéru a rodinu, keď si začne vášnivý románik s oveľa mladším stážistom.

V rozhovore pre The Sun prezradila, že novinka bude naozaj vášnivá. Nicole totižto viackrát musela stopnúť natáčanie, kvôli tomu, že už nechcela zažiť ďalší orgazmus. „Už nechcem dosiahnuť orgazmus. Nepribližuj sa viac ku mne. Nenávidím to. Je mi to jedno. Už sa ma nikdy v živote nikto nedotkne! Nebaví ma to!“ povedala 57-ročná herečka s tým, že mala pocit, že pri natáčaní „vyhorela“.

V rozhovore tiež uviedla, že hrať scény s 64-ročným Antoniom Banderasom v úlohe jej manžela Jacoba bolo často príliš náročné na zvládnutie. Rola v thrilleri Babygirl bola pre ňu úplne novou skúsenosťou: „Ako herečka som vždy hľadala, vždy som si hovorila, kde som ešte nebola. A čo môžem preskúmať ako človek? A toto bola oblasť, v ktorej som nikdy nebola.

Odporúčané
Herečka Leona: Kanye West si v LA vypýtal môj Instagram. Počas večere za mnou poslal bodyguarda (Rozhovor) Herečka Leona: Kanye West si v LA vypýtal môj Instagram. Počas večere za mnou poslal bodyguarda (Rozhovor) 27. septembra 2024 o 9:30

Režisérka Halina Reijn sa inšpirovala sexuálnym thrillerom Základný inštinkt, kde si zahrala Sharon Stone a Michael Douglas. Rozpráva o žene, ktorá počas svojho 25-ročného manželstva nikdy nezažila sexuálnu rozkoš.

Domov
Zdieľať
Diskusia