Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 4. októbra 2024 o 9:48
Čas čítania 1:19
Karolína Uličná

Príchod nového bombshella do vily Love Islandu vyvolal rozruch. Daniela vraj doma čaká snúbenica, ktorú zatajil

ZAUJÍMAVOSTI LOVE ISLAND REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Daniel Sklář je novým bombshellom. Okrem iného sa v minulosti prihlásil do súťaže Muž roka 2024, kde získal 7. miesto. Diváci si však všimli, že ešte prednedávnom mal snúbenicu.

Tohtoročný Love Island je plný prekvapení a každou ďalšou epizódou naberá reality šou na obratkách. Do vily totižto v stredu zamieril nový bombshell, ktorý vyvolal poriadny rozruch aj medzi divákmi.

Novým srdiečkom vo vile je podnikateľ z českého Frýdku-Místku Daniel. Markíza uvádza, že vlastní firmu na distribúciu a výrobu suplementov pre mužov aj ženy. 

Charizmatický brunet sa stal len nedávno finalistom súťaže Muž roka 2024 a preto si verí, že sa mu v Love Islande podarí zaujať. On sám o sebe tvrdí, že je „sebavedomý muž“. Na prvé rande si zavolal Gábi, ktorá jeho pozvanie prijala. Aktuálne na vile tvoria pár.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Diváci však vyjadrili na sociálnych sieťach znepokojenie z príchodu nového bombshella. Údajne má vraj doma snúbenicu, čo dokazujú aj nedávne fotky a videá z ich zásnub. Pod postom na Instagrame Love Islandu sa fanúšikovia reality šou búria a zastávajú si jeho nastávajúcu manželku. 

Odporúčané
Hospodár Martin Bagar: Na farme by som rád privítal Mira Jaroša, Kaliho a Simu. V Markíze som mohol byť športový komentátor Hospodár Martin Bagar: Na farme by som rád privítal Mira Jaroša, Kaliho a Simu. V Markíze som mohol byť športový komentátor 4. októbra 2024 o 9:30

„Mali by ste si o ľudoch zisťovať viac informácií predtým, ako ich do vily pošlete,“ píše sa v komentári. Fanúšička Adela zas hovorí, že mu pod fotku na jeho profile napísala komentár, v ktorom sa pýtala na jeho snúbenicu. Komentár však bol údajne neskôr vymazaný.

Na internete kolujú aj rôzne teórie, prečo by zadaný muž išiel do vily hľadať spriaznenú dušu. Vraj o tom Danielova snúbenica vie a hrá túto „hru“ s ním. Bombshell sa údajne chce dostať do Survivoru a na vilu na Kanárskych ostrovoch išiel iba kvôli tomu, aby sa zviditeľnil. Hoci si  obaja vymazali zo svojich účtov spoločné fotky, na internete koluje video z ich zásnub. Daniel požiadal Pavlínu o ruku v Peru.

Daniel podľa oficálneho vyjadrenia TV Maríza pre Refresher svoj päťročný vzťah ukončil a do šou Love Island vstúpil už ako nezadaný. Svoju účasť vraj berie ako príležitosť spoznať novú polovičku. Viac sa o ňom diváci dozvedia v sobotnajšej epizóde šou, kde ho vyspovedá moderátorka Zorka Hejdová. 

Domov
Zdieľať
Diskusia