Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2024 o 8:17
Čas čítania 0:43
Aneta Gospičová

Zomrel známy americký raper a DJ Fatman Scoop. Zverejnili zábery, ako počas koncertu skolaboval na pódiu

HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA SMRŤ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa.

Newyorský raper a DJ Fatman Scoop v piatok skolaboval na pódiu v Hamden Town Center Park, ktorý sa nachádza v štáte Connecticut. Umelca Isaaca Freemana III previezli do nemocnice. Jeho smrť oznámili v sobotu ráno na sociálnych sieťach, informuje Daily Mail.

Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa. Na sociálnych sieťach sa šíria zábery z osudného koncertu. Pred jeho skolabovaním sa snažil rozburcovať dav. Po tom, čo dorozprával, sa zvalil na zem a zhodil mikrofón.

„Včera v noci svet stratil žiarivú dušu, maják svetla na javisku a v živote. Bol smiechom v našich životoch, stálym zdrojom podpory, neochvejnej sily a odvahy,“ povedala rodina známeho umelca.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fatman Scoop (@fatmanscoop)

Trojnásobný víťaz ceny Grammy spolupracoval počas svojej kariéry s menami ako Missy Elliot, Mariah Carey, Timberland či Skrillex. Posledné roky účinkoval vo viacerých podcastoch a reality shows ako napríklad Big Brother: UK vs USA v roku 2015. Umelca preslávila skladba Be Faithful či jeho feat na skladbe od Missy Elliott Lose Control

Domov
Zdieľať
Diskusia