Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2024 o 18:15
Čas čítania 0:32
Jela Vážanová

Emily in Paris alebo Emily in Rome? Trailer na druhú časť obľúbenej série sľubuje nové miesto aj nového potenciálneho milenca

FILMY A SERIÁLY EMILY IN PARIS NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Všetky cesty vedú do Ríma. Rovnako to platí aj pre hrdinku obľúbeného Netflix seriálu Emily in Paris.

Netflix nás nechal v očakávaní, keď len nedávno zverejnil štvrtú sériu Emily in Paris, z ktorej však na platforme vyšla iba polovica všetkých častí. Po necelých dvoch týždňoch však zmierňuje čakanie trailerom, ktorý ukazuje, že sa z Paríža dej presunie do Ríma.

Vzrušujúce pokračovanie ukazuje, že sa Emily (Lily Collins) opäť ocitne v napätej situácii medzi Gabrielom (Lucas Bravo) a Camille (Camille Razat). Karty tiež zamieša nový taliansky krásavec Marcello (Eugenio Franceschini), s ktorým hlavná hrdinka pravdepodobne nebude riešiť iba biznis. Strávi s ním romantický čas v Ríme a následne sa pravdepodobne bude musieť rozhodnúť, ktoré mesto (či muž) si nakoniec získa jej srdce.

Čo sa navyše stane s JVMA, ako Mindy zvládne Eurovíziu a akú rolu bude v deji hrať nová americká kolegyňa Emily, sa dozvieš až 12. septembra, kedy na Netflixe vyjde očakávaná druhá polovica série.

Domov
Zdieľať
Diskusia