Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2024 o 18:44
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

JOJ chystá nový sitcom, poukazovať bude na internetových samozvaných odborníkov. Hlavnú rolu stvárni Zuzana Fialová

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY Z DOMOVA TV JOJ
Uložiť Uložené

Medzi prvými si seriál budú môcť pozrieť používatelia streamovacej služby JOJ Play.

Televízia JOJ spúšťa nový sitcom od scenáristu Petra Kolečka. Hlavnou hrdinkou bude Zuzana Fialová, ktorá si zahrá psycho Simonu. Tak znie aj nový názov: Psychosimona.sk.

Novinka poukazuje na nárast používania technológií, silu sociálnych sietí aj množstvo samozvaných odborníkov a terapeutov – kvôli sociálnym sieťam môže byť slávny takmer každý. 

Zuzana si zahrá po boku českého herca Michala Isteníka, ktorý hrá jej manžela Richarda. Ako informujú Aktuality, dej sa odohráva skoro celý iba v jedinej miestnosti, a to v obývačke manželov Simony a Richarda. 

„Toto všetko prináša nové situácie, nové modely reality a medziľudských vzťahov. Výhody a nevýhody vyplývajúce z nich sitcom ilustruje paródiou na tieto tragikomické nedorozumenia. Navyše, vytvárať príbeh v minimalistickom prostredí ma veľmi baví,“ prezradil scenárista Petr Kolečko.

sitcom Zuzana Fialová
Zdroj: TV JOJ

Dej sa točí okolo Simony, ktorá je manželkou bohatého podnikateľa v cestovnom ruchu, ktorého firma náhle skrachuje a on dostane mozgovú príhodu. Bezdetná Simona je tak nútená oprášiť diplom z psychológie a stať sa živiteľkou rodiny.

Odporúčané
FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € 14. septembra 2024 o 18:30

Neskôr sa začne venovať terapii na internete. Postavila sa do role influencerky a svojich 5 minút slávy premení na podnikateľskú príležitosť. Medzi prvými si tento nový sitcom budú môcť pozrieť užívatelia streamovacej služby JOJ Play. Dostupný pre nich je už od 20. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia