Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2024 o 19:24
Čas čítania 0:56
Ella Petrová

VIDEO: Netflix zverejnil upútavku na nový film Lara Croft. Nebude ju hrať Angelina Jolie ani Alicia Vikander

VIDEO: Netflix zverejnil upútavku na nový film Lara Croft. Nebude ju hrať Angelina Jolie ani Alicia Vikander
FILMY A SERIÁLY ALICIA VIKANDER ANGELINA JOLIE NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložiť Uložené

Archeologička z videohry Tomb Raider sa vracia na obrazovky v novom seriáli Tomb Raider: The Legend of Lara Croft.

Angelina Jolie ako Lara Croft sa objavila v dvoch dieloch. Keď sa spoločnosť Warner Bros. v roku 2018 pokúsila o reboot s Aliciou Vikander v hlavnej úlohe, nepotešila kritikov, herných fanúšikov ani vlastné kasové trháky - film sa stal prepadákom, ktorý zmaril akékoľvek nádeje na pokračovanie.

Teraz sa však Lara Croft predsa len vracia. Príbehu sa chopila spoločnosť Netflix a jedno je isté - bude to niečo úplne iné ako všetko, čo sme doteraz videli. Lara Croft bude animovaná.

Počítačová hra Tomb Raider získala v hráčskej komunite legendárny status a Lara Croft je jej neoddeliteľnou súčasťou. Je to britská archeologička, ktorá pátra po rôznych mýtických artefaktoch.

lara croft
Zdroj: 2001 - Paramount Pictures


Viac ako dvadsať rokov stará dvojdielna filmová adaptácia s Angelinou Jolie v hlavnej úlohe sa stala pomerne známou, ale nebola nijak mimoriadne úspešná. Reboot, ktorý odkazoval na názov hry, pravdepodobne uspokojil fanúšikov Tomb Raidera o niečo viac.

Teraz sa túto povesť snaží zmeniť Netflix, ktorý prichádza s animovaným seriálom Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, ktorý má priamejšie nadviazať na novú videohernú trilógiu.



Lara Croft opäť zažije mnoho dobrodružstiev. Čaká ju návrat domov, pretože z ich rodinného sídla bol ukradnutý nebezpečný čínsky artefakt. Celá situácia sa stane zaujímavejšou, keď sa zistí, že Lara má so zlodejom spoločnú minulosť. Aby zistila, o čo ide, vydáva sa na cestu naprieč celým svetom.

Laru Croft nahovorí Hayley Atwell, ktorá si zahrala vo filmoch Captain America a najnovšom Mission: Impossible. Seriál sa na Netflix dostane 10. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia