Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2024 o 17:25
Čas čítania 1:05
Jela Vážanová

EXKLUZÍVNE: Žena, ktorú zadržali na Lovestreame, je známa firma. Pred 5 rokmi vbehla polonahá na ihrisko Slovana

ZAUJÍMAVOSTI LOVESTREAM FESTIVAL
Uložiť Uložené

O Samanthe sme už v Refresheri kedysi písali. Vtedy dostala pokutu 800 € za vybehnutie v podprsenke počas futbalového zápasu.

Polícia Slovenskej republiky dnes na svojom facebookovom profile zdieľala fotografiu mladej ženy, ktorá si na bratislavskom festivale Lovestream užívala duet s Macklemorom. Ten sa jej však nevyplatil, keďže bola medzi hľadanými osobami.

Polícia informovala, že ju identifikoval jeden z divákov, ktorý aktívne sleduje stránku pátrania po osobách. Okamžite informoval políciu, a tá ju po dospievaní ihneď zatkla. 

Odporúčané
Slovenku po duete s Macklemorom zadržala polícia. Zabudla, že je v pátraní, vystúpila na hlavnom pódiu festivalu Lovestream Slovenku po duete s Macklemorom zadržala polícia. Zabudla, že je v pátraní, vystúpila na hlavnom pódiu festivalu Lovestream 19. augusta 2024 o 13:49

Ako však redakcia Refresheru zistila, zatknutá osoba je známa firma. Ide o Samanthu Ch. P., pričom situácia na festivale nebola jej prvým stretom so zákonom. Samantha v roku 2019 okorenila futbalový zápas Slovana, kedy iba v nohaviciach a podprsenke vbehla počas hry na ihrisko. Neskôr jej poprsie nezakrývalo už nič.

Po incidente sme s ňou robili rozhovor, v ktorom nám prezradila, čo ju k tomu viedlo, čo sa dialo po tom, ako ju ochranka dolapila, ale aj to, čo si o danom vyčíňaní myslia jej rodičia, keďže v tom čase mala Samantha iba 19 rokov. Rozhovor si môžeš prečítať TU.

Odporúčané
Polonahá fanúšička, ktorá v zápase Slovana vbehla na ihrisko: Musím zaplatiť 800 €, ale neľutujem to (Rozhovor) Polonahá fanúšička, ktorá v zápase Slovana vbehla na ihrisko: Musím zaplatiť 800 €, ale neľutujem to (Rozhovor) 26. augusta 2019 o 18:13

Po medializovanom incidente sa presťahovala do Londýna, kde začala svoju kariéru barmanky, ktorej sa venuje doteraz. Dnes sme sa ju opäť snažili kontaktovať, no nereagovala ani na telefonáty, ani na správy. Je však zrejmé, že počas pondelka bola aktívna na sociálnej sieti, keďže si okolo 15. hodiny zmenila svoj verejný profil na súkromný, čo môže napovedať, že aktuálne sa už nenachádza vo väzbe. Jej priatelia sa k incidentu rovnako odmietli vyjadriť.

S otázkami o tom, či ju budú stíhať na slobode a aký bol dôvod zatknutia, sme oslovili Mestský súd Bratislava I., ktorý sa podľa našich informácií od polície prípadom zaoberá. Inštitúcia nám však zatiaľ neodpovedala. V prípade, že získame stanovisko od prislúchajúceho orgánu, článok budeme aktualizovať.

Samantha
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky (Facebook), Milan Hutera pre Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia