Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Footshop.
24. júla 2024 o 15:00
Čas čítania 1:01
Sponzorovaný obsah

Footshop organizuje event, kde predstaví novú HOT kolekciu. Na udalosť príde berlínska techno DJ-ka a čakajú ťa aj drinky zadarmo

Footshop organizuje event, kde predstaví novú HOT kolekciu. Na udalosť príde berlínska techno DJ-ka a čakajú ťa aj drinky zadarmo
Zdroj: Telekom Electronic Beats x Superconscious
ZAUJÍMAVOSTI FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Mimochodom, vstup je free.

Pokiaľ si pravý sneakerhead a miluješ streetwear, zaznač si do kalendára dátum 25. júla a miesto Poštová 1 v Bratislave. Vtedy sa uskutoční špeciálny Footshop event, ktorý predstaví nový drop capsule kolekcie »Higher State« od Telekom Electronic Beats a Superconscious. No to nie je všetko, čo ťa na evente čaká.

Počas toho, ako si budeš prezerať drop, bude hrať set toho najlepšieho techna. Prvýkrát v Bratislave totiž rozpáli tanečný parket techno DJ-ka a producentka z Berlína, známa svojimi vystúpeniami na festivaloch Tomorrowland a Awakennings, Elli Acula.

Tvoje chuťové bunky zase „roztancujú“ kulinárske špeciality od kuchárky Evy Che, ktoré sa budú niesť vo vibe tohto eventu. No a okrem iného ťa čakajú aj drinky zadarmo od Gin & City, Desperados či Zlatý Bažant.

Základné info o evente

🎉Názov:
TELEKOM ELECTRONIC BEATS x SUPERCONSCIOUS drop @ FOOTSHOP BRATISLAVA
📅Kedy: 25. 07. 2024 od 17:00 do 19:00
📍Kde:
Footshop, Poštová 1, 811 06 Bratislava
🪙Vstup: voľný, no obmedzený (kto skôr príde, bude skôr obslúžený)
footshop
Zdroj: footshop

O kapsulovej kolekcii »Higher State«

Ak poznáš najviac ikonické techno tracky, skladbu Higher State of Consciousness od Josha Winka určite poznáš. Názov kolekcie totiž odkazuje práve na tento song a jej motto je byť mostom medzi športom, hudbou a mestskou kultúrou.

Kvalitný dizajnový, estetický a funkčný materiál stiera tak hranice medzi módou a funkciou. Výsledkom je lopta, šiltovka a najmä multifunkčné džersejové tričko. Keďže hudba a pohyb majú silu vyvolať silné emócie, zmeniť náladu a navodiť medzi ľuďmi pocit jednoty, kolekcia je o dosiahnutí „vyššieho stavu“, ponoriť sa do prítomného okamihu a cítiť spojenie so sebou samým a s ostatnými.

moda, fashion, footshop
Zdroj: Telekom Electronic Beats x Superconscious
Kolekcia »Higher State«
Domov
Zdieľať
Diskusia