Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2024 o 14:46
Čas čítania 0:49
Karolína Fejtová

VIDEO: Futbalový fanúšik zranil moderátora Českej televízie. Kopol doňho stoličku, teraz mu hrozí väzenie

VIDEO: Futbalový fanúšik zranil moderátora Českej televízie. Kopol doňho stoličku, teraz mu hrozí väzenie
ŠPORT ČESKO FUTBAL ŠPORT ZRANENIA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšik kopol do plastovej stoličky na zápase MOL Cupu medzi Viktoriou Plzeň a Spartou Praha 22. mája. Podľa polície mu za tento čin hrozí až trojročné väzenie.

Štyridsaťdvaročný muž opakovane kopal do plastovej stoličky, ktorá dopadla na ihrisko do priestoru komentátorov Českej televízie a jedného z nich ľahko zranila. Polícia muža podozrieva z výtržníctva.

Na hracej ploche opäť skončila ďalšia stolička. Keďže muž bol už v minulosti za rovnaký čin odsúdený, hrozí mu v prípade dokázania viny až trojročné väzenie,“ citovali Novinky.cz policajnú hovorkyňu Michaelu Raindlovú.

Na videu vidieť, ako prvá stolička pristála pri nohách komentátora. O niekoľko sekúnd neskôr prichádza druhá stolička, ktorá ho už zasiahla.

Podozrivý nebol jediný, kto neovládol emócie zo zápasu, po jeho skončení vstúpili na ihrisko fanúšikovia oboch tímov a začali sa navzájom napádať. Organizátori nedokázali situáciu upokojiť sami, a tak im na mieste pomáhala poriadková polícia.

Fanúšikovia počas hádky hádzali na hraciu plochu najrôznejšie predmety a futbalisti utiekli do bezpečia. „Nerád by som to príliš komentoval. Myslím si, že bolo zrejmé, čo sa stalo. Myslím, že základom je, aby sa hráči a realizačné tímy cítili bezpečne. A to sa dnes po záverečnom hvizde nestalo, na ihrisku sme sa necítili bezpečne,“ povedal po zápase pre Českú televíziu dánsky tréner Sparty Brian Priske.

Odporúčané
Paralympiáda lepšia ako olympiáda? Pozri si týchto 5 športovcov a výkonov z Paríža, ktoré posúvajú hranice možného Paralympiáda lepšia ako olympiáda? Pozri si týchto 5 športovcov a výkonov z Paríža, ktoré posúvajú hranice možného 5. septembra 2024 o 15:30

Zdravotníci po zápase riešili niekoľko zranení. Napríklad zranenie dievčaťa, ktoré sa nadýchalo dymu z pyrotechniky, alebo následky pádu malej reklamnej tabule na diváka v okolí štadióna.

Domov
Zdieľať
Diskusia