Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2024 o 18:02
Čas čítania 0:39
Radka Klučárová

VIDEO: Zlodeji zničili a vykradli predajňu Chanel v Paríži. Zobrali veci za takmer 10 miliónov, podpálili auto a utiekli

VIDEO: Zlodeji zničili a vykradli predajňu Chanel v Paríži. Zobrali veci za takmer 10 miliónov, podpálili auto a utiekli
Zdroj: Peggy Mauger (X)
ZAUJÍMAVOSTI CHANEL KRÁDEŽ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po získaní drahých predmetov zlodeji zapálili vozidlo, na ktorom na miesto prišli, a utiekli na druhom aute.

Luxusnú predajňu módneho domu v Paríži na Avenue Montaigne vykradli zlodeji. V pondelok skoro ráno, približne o 5.15, ukradli tovar v odhadovanej hodnote 6 až 10 miliónov eur, informuje WWD.

Štyria páchatelia sa na miesto činu dopravili autom a do predajne sa dostali cez okná, ktoré rozbili. „Potvrdzujeme, že v noci z 9. na 10. júna 2024 došlo v butiku Chanel na Avenue Montaigne 42 v Paríži ku krádeži. Našťastie sa nezranili žiadni zamestnanci. Polícia začala vyšetrovanie, na ktorom úzko spolupracujeme, aby sme jej pomohli pri vyšetrovaní,“ povedal hovorca Chanel.

Po získaní drahých predmetov zlodeji zapálili vozidlo, na ktorom na miesto prišli, a utiekli na druhom aute.

Spoločnosť Chanel poškodenú predajňu zatvorila až do odvolania. „Výška straty nie je v tejto chvíli známa. Počas odstraňovania škôd zostane predajňa niekoľko dní zatvorená,“ dodal hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia