Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Animal Actors Agency.
29. mája 2024 o 16:32
Čas čítania 0:34
Sponzorovaný obsah

Dalyb opäť prekvapil. Má nového miláčika, bežné domáce zvieratko však nečakaj (+ FOTO)

ZAUJÍMAVOSTI DALYB
Uložiť Uložené

Život rapera Dalyba v poslednom čase prináša samé novinky. Zaobstaral si nového štvornohého kamoša.

Fanúšikovia mohli pred niekoľkými dňami v uliciach Bratislavy vidieť člena skupiny HaHa Crew, ako chodil von so svojím novým domácim miláčikom. Na tom by nebolo vôbec nič zvláštne, ak by išlo napríklad o psa alebo mačku. Dalyb sa však na poobednú prechádzku centrom hlavného mesta vybral s kozou. Čítaš dobre, so živou kozou domácou.

Podľa fotiek od fanúšikov si Dalyb so svojou novou parťáčkou, ktorá má podľa všetkého už aj vlastný gold chain, skočil do barbershopu aj na zmrzlinu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa dalyb (@dalybhahacrew)

Dalyb ešte nepovedal, kde k tomuto nezvyčajnému domácemu miláčikovi prišiel a či s ním býva v jeho byte. Uvidíme, či ide iba o výstrelok alebo sa Dalyb dal na život farmára.

To však vôbec nie je všetko, čo má Dalyb nové. Po takmer 5 rokoch vydáva svoj druhý sólový album s názvom AUX. Ak budeš mať šťastie, leaks z albumu zastihneš v jeho insta stories.

dalyb, koza
Zdroj: Animal Actors Agency
Domov
Zdieľať
Diskusia