Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2024 o 12:32
Čas čítania 1:15
Radoslava Juračková

Slovák počas finále MS v hokeji vyhral 21-tisíc eur. Stavil na to, že Česi vyhrajú o dva góly

ŠPORT HOKEJ MS V HOKEJI 2024 PENIAZE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sleduj prehľad, ako sa darilo tipérom počas tohtoročných MS v hokeji.

V nedeľu sa skončilo hokejové šialenstvo a domáci Česi získali titul majstrov šampionátu po 14 rokoch. Tipéri ani tento rok nezostali svojej povesti nič dlžní a vo veľkom stávkovali na svojich favoritov. Počas šampionátu sme ťa pravidelne informovali o tých najväčších stávkach a teraz po skončení šampionátu stávková kancelária Tipsport pre Refresher zhodnotila triumfy tohtoročných majstrovstiev.

Odporúčané
Slovák stavil 17 000 eur na šesť zápasov MS v hokeji. Za výhru si teraz môže kúpiť byt Slovák stavil 17 000 eur na šesť zápasov MS v hokeji. Za výhru si teraz môže kúpiť byt 21. mája 2024 o 17:34

Najvyššia výhra padla počas finále

Najvyššia čistá výhra tohtoročných majstrovstiev bola 21 250 eur. Tipér stavil 10 416 eur na handicap – 1,5 v zápase Česko vs. Švajčiarsko (tzn. že Česko vyhrá minimálne o 2 góly). Jeden z tipérov si prilepšil o 4 220 eur, keď v zápase Dánska s Českom stavil na počet gólov Dánska, pričom ich malo byť viac ako 2,5 v stretnutí. V prípade live stávky sa pošťastilo trafiť na triumf Veľkej Británie s Rakúskom. Tipér stavil 500 eur a vyhral v čistom 4-tisíc.

hokej
Zdroj: TASR/AP

V prípade zápasu Švajčiarska a Fínska sa domácemu tipérovi tiež zadarilo. Stavil na víťazstvo Švajčiarska, a to až 4-tisíc eur, pričom vyhral 7 920 eur. Posledná z rekordne vysokých výhier padla v zápase Kanady a Fínska. Tipér podal 4-tisíc eur a vyhral 7 760 eur.

Ako informuje Tipsport, tento rok do tipovania investovali Slováci podstatne viac ako doteraz. Kým v roku 2023 zaevidovali vklady v hodnote 16,4 milióna eur, tento rok až v hodnote 23,5 milióna. 

Asi nie je prekvapením, že tipéri najviac stávkovali na slovenské zápasy. Najviac tipovali na derby medzi Slovenskom a Lotyšskom. Tipsport uvádza, že množstvo tipov súvisel s dĺžkou stretnutia. V zápase sa predlžovalo a Lotyši vyhrali až po samostatných nájazdoch. Live stávky počas zápasu dosahovali hodnotu 1,3 milióna eur.

Odporúčané
Ako podporuje KHL agresiu a propagandu? Majiteľmi klubov sú Putinovi oligarchovia, Slovákom sa tam však páči Ako podporuje KHL agresiu a propagandu? Majiteľmi klubov sú Putinovi oligarchovia, Slovákom sa tam však páči 29. augusta 2024 o 12:30

Ako informuje Tipsport, najviac sa domácim tipérom darilo na zápase s Francúzskom, počas ktorého zarobili dokopy vyše 1,3 milióna eur. Najvyššiu stavenú sumu evidujú pri zápase s USA – tipér stavil až 30-tisíc eur. Jednému zo stávkujúcich sa podarilo trafiť kurz 220 : 1 a dvojeurový vklad premenil na výhru 440 eur.

MS 2022 v hokeji, slovenská hokejová reprezentácia
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia