Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2024 o 10:05
Čas čítania 0:54
Karolína Uličná

Slovák na dnešný zápas s USA stavil sumu vyššiu ako priemerný ročný plat. Našim hokejistom väčšina tipérov neverí

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ MS V HOKEJI 2024
Uložiť Uložené

Vyhrať môže rozprávkových 34 250 eur.

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa začali minulý týždeň a Slovensko má na konte už jednu prehru s Nemeckom aj výhru s Kazachstanom. Dnes našich hokejistov čaká zápas s USA a slovenskí fanúšikovia naň majú rôzne predikcie. Drvivá väčšina si však myslí, že prehráme.

Svedčí o tom situácia v stávkových kanceláriách. Ako informujú tvnoviny.sk, v kancelárii Tipsport SK je na víťazstvo USA stavených až 53-tisíc eur. „Až 95 % všetkých tipujúcich očakáva v riadnom hracom čase víťazstvo Spojených štátov amerických. 4 % veria vo výhru Slovenska a 1 % predpokladá remízu,“ vysvetlil špecialista komunikácie Róbert Buček.

Odporúčané
Slovenská hokejová roztlieskavačka: Počas zápasu po mne hádzali pivo. Niektoré ženy žiarlia, že ich muži z nás nevedia spustiť oči Slovenská hokejová roztlieskavačka: Počas zápasu po mne hádzali pivo. Niektoré ženy žiarlia, že ich muži z nás nevedia spustiť oči 12. mája 2024 o 14:30
Odporúčané
Zlomené ruky, vybité zuby aj smrť po tvrdom knokaute. Brutálny box bez rukavíc je novým fenoménom, populárnym aj na Slovensku Zlomené ruky, vybité zuby aj smrť po tvrdom knokaute. Brutálny box bez rukavíc je novým fenoménom, populárnym aj na Slovensku 13. mája 2024 o 9:30
Odporúčané
„Bozkávala som ho pohľadom priamo zo stoličky.“ Slovenky nám opísali, aké je zaľúbiť sa do svojho učiteľa „Bozkávala som ho pohľadom priamo zo stoličky.“ Slovenky nám opísali, aké je zaľúbiť sa do svojho učiteľa 12. mája 2024 o 9:30

Najväčšiu pozornosť však upútal tiket s päťcifernou sumou. Tipér v Tipsporte podal na víťazstvo USA 25-tisíc eur (čo je viac ako priemerný ročný plat na Slovensku) pri kurze 1,37. Ak teda americkí hokejisti zdolajú našich v riadnom hracom čase, stávková kancelária mu vyplatí 34 250 eur. Podľa Bučeka ide o sólo tiket s najvyššou stávkou v rámci doterajšieho priebehu MS.

Našlo sa však aj pár srdciarov, ktorí si myslia, že v dnešnom zápase zdoláme Ameriku. „Pár klientov si na výhru Slovenska stavilo za viac ako sto eur. Jeden z nich konkrétne za 103 pri kurze 10,0. Ak Slováci vyhrajú, pripíše si teda 1 030 eur. Ďalší v pobočke v Bratislave stavil 136 eur na skupinovú stávku, ktorá zahŕňa aj tip, že oba tímy skórujú v každej tretine,“ dodal Buček.

Domov
Zdieľať
Diskusia