Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 11:30
Čas čítania 2:36
Richard Balog

Outfit check známych tvárí zo Slovenska a z Česka: Ektor v Prada veste aj Dominika Cibulková verná značke Hermès za tisícky eur

Outfit check známych tvárí zo Slovenska a z Česka: Ektor v Prada veste aj Dominika Cibulková verná značke Hermès za tisícky eur
Zdroj: Instagram/@yak.sha, @pepamack, Adam Tarana
MÓDA OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Domáce celebrity predviedli v posledných týždňoch modely z dielní módnych domov za tisícky eur, ale aj streetwear a nadčasové kúsky, ktoré by nemali chýbať ani v tvojom šatníku.

Známe tváre zo Slovenskej a z Českej republiky na sebe nešetria. V priebehu posledných týždňov nás o tom presvedčili hneď niekoľkokrát, keď predviedli outfity vyskladané z kúskov spod rúk renomovaných módnych návrhárov či luxusné doplnky, napríklad aj v podobe švajčiarskych hodiniek.

Výsledkom je množstvo zaujímavých kombinácií, ktoré stoja za tvoju pozornosť a poslúžia ti ako vhodná inšpirácia, keď to budeš potrebovať. Pozri si TOP 8 outfitov v podaní ľudí ako Ektor, Yaksha, Natália Körnerová či Petra Macková.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, celebritných outfitoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Móda REFRESHER: Slovenky a Češky ukázali sexepíl aj eleganciu. Pozri si najlepšie jarné outfity Móda REFRESHER: Slovenky a Češky ukázali sexepíl aj eleganciu. Pozri si najlepšie jarné outfity 8. mája 2024, 11:00

Hneď na úvod zoznamu sme vybrali super sexy siluetu v podaní influencerky Natálie Körnerovej, ktorú môžeš poznať aj ako @natykerny. Atraktívna tmavovláska bola ozdobou finálového večera šou Let’s Dance, keď si obliekla tento originálny model šiat s riasením od slovenskej značky ORVO, teda od návrhára Dominika Orvoša. Chválime aj výber elegantných topánok na vysokých podpätkoch a vizáž. 

Natália Körnerová
Zdroj: Instagram/@natykerny, Mafin Laurincová

Jeden z najkrajších párov v našom šoubiznise má spoločnú záľubu v móde a obliekaní, o čom nás presvedčili aj na čiernobielej fotografii od Kataríny Šlesárovej.

Zatiaľ čo Jasmina Alagič stavila na sofistikovaný biely kostým s predĺženým sakom a so zvonovými nohavicami v kombinácii s otvorenou obuvou, Rytmus stavil na čierno-bielu klasiku v podobe kožených nohavíc, košele z dielní Dolce & Gabbana a ikonické tenisky Nike Air Force 1 v nízkom vyhotovení. Definícia slovného spojenia „couple goals“. 

Jasmina Alagič, Rytmus
Zdroj: Instagram/@rytmusking, Katarína Šlesárová

Pri čiernobielej fotografii ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka Dominike Navara Cibulkovej, ktorá svojim fanúšikom poslala takýto pozdrav z Atén. Najúspešnejšia slovenská tenistka si užíva život po konci kariéry plnými dúškami a móda je jej veľkou vášňou, do ktorej rada investuje.

Nižšie má oblečené nadrozmerné čierne sako v kombinácii s populárnymi šľapkami Hermès, pričom z tohto luxusného parížskeho ateliéru je aj jej mini kabelka.

Dominika Navara Cibulková
Zdroj: Instagram/@domicibulkova

Slovenskú influencerskú scénu zastupuje aj Petra Macková A.K.A. @pepamack, ktorá o chvíľu prekoná hranicu jedného milióna sledovateľov na Instagrame. Rodáčka z Bratislavy má jedinečný módny vkus, pričom preferuje jednoduchosť, čoho dôkazom je aj silueta na fotografii. Svetlomodré džínsy v rovnom strihu doplnila o koženú motorkársku bundu a slnečné okuliare od značky Ksubi. 

Výsledkom je dokonalý nadčasový vzhľad, ktorý môžeš nosiť v roku 2024, ale v kurze bude aj v roku 2034.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack
Odporúčané
Najlepšie outfity futbalistov: Tieto hviezdy búrajú stereotypy o tom, že všetci hráči nemajú vkus Najlepšie outfity futbalistov: Tieto hviezdy búrajú stereotypy o tom, že všetci hráči nemajú vkus 30. apríla 2024, 17:00

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, vieš, že Maria Dušička patrí do úzkej skupiny žien z našich končín na Instagrame, ktorých outfity sú perfektnou inšpiráciou. Stačí, ak sa pozrieš na fotografiu nižšie, a pochopíš prečo. 

Manželka Majka Spirita a mama ich dcéry Arie spoznávala ulice Prahy v tomto pletenom outfite v svetlých farebných tónoch. Rolák od škandinávskej značky Almada zladila s krátkou sukňou a ako kontrast zvolila veľkú nákupnú kabelku z dielní módneho domu Chanel. 

Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka

Ak nevieš, čo si obliecť v dni, keď teplomer neukazuje viac ako 15 stupňov, inšpiráciu možno nájdeš v tomto vzhľade od českej návrhárky Ivany Mentlovej. Jedna z najštýlovejších žien v našich zemepisných šírkach nás tentoraz oslovila v kombinácii dlhého kabáta z vlastného ateliéru, zvonových džínsov od značky Citizens of Humanity a elegantných topánok The Row, ktorú doplnila o trendy oválne slnečné okuliare CELINE a kabelku Hermès za niekoľko tisíc eur.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Priestor v zozname si našiel aj raper Zayo, ktorý v tomto roku zatiaľ vydal singel Ghandi. Na fotografii od Alexandra Hudáka má oblečenú koženú bundu od značky Diesel za viac ako 800 eur, čiernu mikinu, metalické slnečné okuliare a čiapku s podpisom outdoorovej ikony Arc’teryx.

Zayo
Zdroj: Instagram/@hahacrewzayo, Alexander Hudák

Záver zoznamu tentoraz patrí multitalentovanému Yakshovi a raperovi Ektorovi, ktorý slovenskému producentovi a hlave projektov s podpisom LOVE THEM zveril vizuál k singlu Další kapitola.  

Michal „Yaksha“ Novotný mal počas natáčania oblečenú pohodlnú mikinu od Fear of God v kombinácii so šiltovkou Human Made od svojho obľúbenca Niga. Tepláky sú od losangelskej značky Gallery Dept., ktorá je v trendoch niekoľko sezóne po sebe. Ektor si našiel vzťah k high fashion a na fotografii má vestu s charakteristickým odznakom Prada a švajčiarske hodinky Rolex.

Yaksha, Ektor
Zdroj: Instagram/@yak.sha, Adam Tarana
Odporúčané
Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov 7. mája 2024, 7:44
Späť
Zdieľať
Diskusia