Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2024 o 12:21
Čas čítania 1:24
Anna-Marie Hanzlíková

Toto sú najtoxickejšie seriálové postavy: kto sa dostal do TOP 5 a na ktorom mieste skončil Ross z Priateľov?

Toto sú najtoxickejšie seriálové postavy: kto sa dostal do TOP 5 a na ktorom mieste skončil Ross z Priateľov?
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY HERCI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Niektoré mená ťa možno prekvapia.

Server Ranker priniesol rebríček najtoxickejších postáv z populárnych seriálov podľa divákov. V ankete hlasovalo tritisíc používateľov, ktorí odovzdali vyše šestnásťtisíc hlasov. Najviac hlasovali za postavy z Game of Thrones, Upírskych denníkov či zo seriálu You. Ako dopadli jednotlivé postavy, sa dozvieš v zozname nižšie.

1. Cersei Lannister

Nie je prekvapením, že na prvom mieste sa umiestnila kráľovná Cersei zo seriálu Hra o tróny. Táto krutá vládkyňa by pre moc urobila čokoľvek, dokonca ani jej rodina jej nie je svätá. V jednej dejovej línii mala dokonca milostný pomer so svojím bratom dvojčaťom.

2. Ramsay Bolton

Hra o tróny je jednoznačne bohatým zdrojom toxických postáv. Hneď po Cersei udelili hlasujúci najviac bodov Ramsaymu. Tohto zloducha si pamätajú ako zvráteného sadistu, ktorý sťahoval z kože svojich nepriateľov.

3. Joe Goldberg

Nie sme prekvapení, že hlavná postava seriálu You obsadila tretie miesto. Veď celý seriál je postavený na jeho manipulácii, nulovej empatii, grandióznom sebavedomí a mnohí ho označujú za psychopata. Nie, je to sériový vrah.

4. Katherine Pierceová

Jedna z najväčších manipulátoriek v histórii televízie, píše Ranker o Katherine a my s ním súhlasíme. Táto čarodejnica z Upírskych denníkov by urobila čokoľvek, aby dosiahla svoje ciele.

5. Eric Cartman

Máloktorá fiktívna postava rozdeľuje tak veľmi ako Cartman zo South Parku. Kým jedni ho milujú a považujú za kultúrnu ikonu, iní ho považujú za arogantného a psychopatického manipulátora, čo mu vynieslo pozíciu v prvej päťke rebríčka toxicity.

Kto ďalší sa dostal do zoznamu? Niektoré mená ťa možno prekvapia. Ross zo seriálu Priatelia sa dostal na 16. miesto. Bodovali aj ďalšie postavy z amerických animovaných seriálov, pričom dve z nich sa objavili v prvej dvadsiatke. Walter z Perníkového tatka alebo pán Big zo Sexu v meste.

6. Tate Langdon, American Horror Story
7. Kilgrave, Jessica Jones
8. Jonathan Randall, Cudzinec
9. Francis Underwood, House of Cards
10. Chuck Bass, Supergirl
11. Jan Levenson, Kancléř
12. Walter White, Perníkový tatko
13. Peter Griffin, Griffinovci
14. BEnjamin Linus, Stratení
15. Dennis Reynolds, Vždy slnečno vo Filadelfii
16. Ross Geller, Priatelia
17. Logan Roy, Boj o moc
18. Pán Božský, Sex v meste
19. Ezra Fritz, Klamlivé krásky
20. Stewie Griffin, Griffinovci
Späť
Zdieľať
Diskusia